Bekijk alle aanbiedingen >

Tuinmeubelland klantenportaal

Wat is het klantenportaal?

Het klantenportaal is er voor jou! Alle informatie die je nodig hebt over je levering, over een product of je eigen gegevens vind je in het klantenportaal. Het klantenportaal is sinds april 2020 live. Als orders in het verleden zijn geplaatst, zijn deze niet zichtbaar in het klantenportaal. Je komt bij het klantenportaal door rechts bovenaan op ‘account’ te klikken.

Let op: het Klantenportaal wordt de komende tijd nog verder uitgebreid. Zo is het nog niet mogelijk om de track en trace te volgen of betalingen te controleren. Dit volgt in de toekomst.

Account Tuinmeubelland

Heb jij nog geen account? Dit maak je eenvoudig aan door op ‘account aanmaken’ te klikken. Door middel van een voornaam, achternaam, mailadres en wachtwoord maak je een account aan. Heb je een order bij Tuinmeubelland lopen? Dan ontvang je binnen een werkdag een mail met het verzoek om je klantportaal inlog aan te maken. Handig: gebruik dan het mailadres dat ook op de order staat, dan worden al jouw gegevens in het klantenportaal verwerkt.

Accountgegevens

Bij de accountgegevens vind je jouw voornaam en achternaam. Hier kan je ook een wijziging van e-mail doorvoeren of een nieuw wachtwoord instellen.

Adresboek

Bij het adresboek vind je alle contactgevens zoals je voornaam, achternaam, adres. Het is voor lopende orders nog niet mogelijk om je adresgegevens voor de aankomende levering te wijzigen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Mijn online aankopen

Heb jij via de webshop van Tuinmeubelland een product gekocht, dan vind je deze bij de online aankopen terug. Alles wat in je in een mega store hebt gekocht, zie je hier niet. Dit vind je onder ‘mijn winkel aankopen’.

Mijn winkel aankopen

Heb je een product in een van de Tuinmeubelland mega stores (Dronten, Veghel of Zaandam) gekocht? Dan vind je die producten hier terug. Heb je producten online gekocht? Dan vind je die hier niet, maar onder ‘mijn online aankopen’.

Productreviews

Heb je tips of tops over een bepaald product? Leuk! Laat het ons weten. Onderaan bij een product kun je een review geven. Alle reviews die je geplaatst hebt, zijn terug te vinden onder productreviews in jouw account.

Review Tuinmeubelland

Mijn verlanglijst

Heb je een mooi product op de website gezien? Geef het product een hartje, dan wordt deze toegevoegd aan ‘mijn verlanglijst’ en kun je het product altijd snel terug vinden. Let op: op dit moment wordt de functie verbeterd en is tijdelijk niet te gebruiken. Dit wordt zo spoedig mogelijk opgelost.

Klachten & retouren

Is er helaas iets niet goed gegaan met de bezorging of is het product niet naar wens? Hier kun je terecht voor klachten en retouren. De link vind je inder kantlijn onder 'Klachten en retouren'. Kies voor 'ik heb een klacht' of 'product retourneren' en volg de stappen.

Klachten-retouren Tuinmeubelland

Nieuwsbriefabonnementen

Wil jij graag op de hoogte blijven van Tuinmeubelland? Dat kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig een mail met leuke aanbiedingen, acties en informatie.

Uitloggen

Tot slot vind je de mogelijkheid tot 'uitloggen'. Hier kun je uitloggen en is jouw account niet meer automatisch gekoppeld aan Tuinmeubelland.nl