Bekijk alle aanbiedingen >

MAGAZIJNVERKOOP: Werkwijze afhalen en bezorgen

Tijdens de SALE periode zijn er diverse producten die in de vestigingen afgehaald kunnen worden. In dat geval maken we onderscheid tussen 'afhaalprijzen' en 'prijzen met bezorging'. Let op: in Dronten en Hardenberg kan er doorgaans 'direct' worden afgehaald, in Veghel, Zaandam en Cruquius is dit op bestelling later in de week.

Deze informatie is van belang: 

  • - De SALE actieprijzen zijn geldig tijdens de vooraf gecommuniceerde periode.
  • - Zolang de voorraad strekt.
  • - Prijs, druk, en zetfouten voorbehouden.

Afhalen:

  • - Tuinmeubelland Dronten: tijdens de SALE kun je meerdere producten waarvoor een afhaalprijs geldt, na betaling in onze mega store doorgaans direct ophalen bij ons centraal magazijn in Swifterbant. De wachttijd is afhankelijk van de drukte op dat moment. Is direct afhalen voor jouw aankoop op dat moment niet mogelijk? Dan plannen we samen met jou een datum in waarop je het product op kan komen halen.

  • - Tuinmeubelland Hardenberg: Tijdens de SALE zorgen we voor zoveel mogelijk voorraad in het magazijn in Hardenberg. Producten die hier voorradig zijn, kun je direct meenemen. Producten waarvoor dit niet geldt, worden op 'winkelbestelling' geplaatst. Samen met jou plannen we dan een datum waarop je het product op kan komen halen.  
  • - Tuinmeubelland Veghel, Zaandam en Cruquius: We zetten je order op de 'winkelbestelling'. Je plant met de verkoop adviseur een datum in om het product op te halen in de vestiging.

Let op: op = op tijdens de MAGAZIJNVERKOOP!

 

Terug naar de klantenservice