Koopzondag 14 april: 4 mega stores open >

Lalee buitenkleden

Nieuw: de stijlvolle buitenkleden van Lalee. Nog meer zien? Bekijk ook de hele collectie tuinkleden en buitenkleden bij Tuinmeubelland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met trots presenteren we de nieuwe collectie buitenkleden van het merk Lalee. Lalee is een Duits merk. Bekend van een mooie, hoogwaardige kwaliteit buitenkleden, ook wel tuinkleedjes genoemd, met een eigentijds design.

Door het gebruik van opvallende designs en de hoge kwaliteitsnormen zijn de kleden innovatief en perfect voor gebruik buitenshuis. Het merk Lalee wil graag aan de wensen van de klant voldoen en hiervoor gebruiken ze de beste materialen en combineren ze dit met prachtige ontwerpen.

Het onderhouden van Lalee buitenkleden

Het is belangrijk om het buitenkleed regelmatig te stofzuigen. Dit verlengt de levensduur. Wel is het belangrijk dat de stofzuiger zonder opzetborstel wordt gebruikt, zodat de vezels niet beschadigen. De buitenkleden in ons assortiment van het merk Lalee zijn van polypropyleen. Dit materiaal is vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kan het buitenkleed buiten en binnen gebruikt worden. Polypropyleen is hittebestendig en daardoor kan je ook prima een vuurtafel op het kleed gebruiken. Het kleed is ook makkelijk met de tuinslang af te spoelen. De buitenkleden van het merk Lalee zijn in mooie, tijdloze kleuren en designs leverbaar. De kleden zijn in de afmeting 160x230 en 200x290 cm leverbaar.