Dit weekend: koopzondag in 4 Mega stores>

Nesling schaduwdoeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij een felle zon is het heerlijk als er ook wat schaduw en verkoeling aanwezig is. Nesling heeft mooie schaduwdoeken tegen de zon. Trendy en functioneel kunnen goed samengaan vindt Nesling en dat zie je goed terug in hun producten. In 2005 heeft Nesling in Nederland het schaduwdoek geïntroduceerd. Op deze pagina zijn alle producten van Nesling te zien welke verkrijgbaar zijn bij Tuinmeubelland.

Waarom een schaduwdoek van Nesling?

Naast schaduwdoeken heeft Nesling nog waterdichte schaduwdoeken, harmonicadoeken, Nesling buiten rolgordijnen en bevestigingsmaterialen in het assortiment. De producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 2015 verkooppunten binnen de Benelux. De Nesling schaduwdoeken van zijn onder andere   verkrijgbaar bij Tuinmeubelland. Nesling levert kwaliteit wat terug te zien is in de stevig geweven polyester doeken en de afwerking van de doeken. Nesling ontwikkelt haar eigen producten en komt geregeld met nieuwe concepten. Altijd functioneel, maar ook zeker trendy. Alle schaduwdoeken van Nesling bij Tuinmeubelland verkrijgbaar met één jaar productgarantie.

Online een Nesling schaduwdoek bestellen bij Tuinmeubelland

Een schaduwdoek van Nesling bestel je gemakkelijk en snel op Tuinmeubelland.nl. Je kunt zelf de afleverdatum selecteren en bovendien worden bestellingen vanaf €99 gratis bij je thuis bezorgd. Heb je vragen over Nesling of over een van de producten van dit merk? Neem dan gerust contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Natuurlijk ben je voor een persoonlijke offerte en bijbehorend advies op maat ook van harte welkom bij een van onze winkels.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en vindt wat je zoekt. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.