15% korting met code: KORTING15

Tuinmeubelen Noord-Holland

Op zoek naar tuinmeubelen, zoals loungesets, in Noord-Holland? Dan is het goed om te weten dat midden in Noord-Holland, gemiddeld op nog geen 30 minuten rijden vanaf elke locatie in de provincie, de uitstekend bereikbare Tuinmeubelland Mega Store in Zaandam staat. Een prachtige, grote showroom met een oppervlak van ruim 2.500 m2. Lees snel verder en kom ook langs in deze mega store met een zeer grote collectie tuinmeubels!


 

Grote regionale tuinmeubelwinkel in Noord-Holland

Wanneer je in Noord-Holland op zoek bent naar tuinmeubels, zoals een mooie loungeset, tuinset of parasol, dan zul je waarschijnlijk eerst goed willen rondkijken. Natuurlijk doe je dit online. Maar onze ervaring is ook dat veel mensen het prettig vinden om even echt te kunnen proefzitten, vooral als het gaat om de wat grotere sets. En groot gelijk, want dan weet je precies of een set ook echt lekker zit en past bij jouw postuur en wensen. Voor veel sets bij Tuinmeubelland Zaandam, geldt dat ze de volgende werkdag al thuis afgeleverd kunnen worden. Dat is handig! Niet voor niets mag Tuinmeubelland in haar filiaal in Zaandam al jarenlang heel veel klanten verwelkomen uit Noord-Holland. 

> Tuinmeubelland Zaandam

Mooie Loungeset in de buurt kopen?

Wanneer je in Noord-Holland op zoek bent naar een loungeset voor in de tuin  dan gaat het meestal om een wat grotere uitgave. Juist dan is het zinvol om een grote mega store te bezoeken die gespecialiseerd is in tuinmeubels. Daarom laten wij je graag kennis maken met Tuinmeubelland Zaandam in Noord-Holland. Eén van de drie mega stores van Tuinmeubelland. Tuinmeubelland Zaandam heeft een oppervlakte van 2.500 m2. Naast alle mooie loungesets, tuinsets en lounge dining sets, zijn er ook barbecues, tuinkussens en mooie accessoires verkrijgbaar. De winkel is gezellig en kleurrijk aangekleed. De artikelen zijn scherp geprijsd. Kortom, Tuinmeubelland Zaandam bied je een plezierige winkelomgeving én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Iedere donderdagavond is het koopavond en iedere zondag koopzondag. 

TuinmeubelOutlet Noord-Holland

Ook zit je goed bij Tuinmeubelland als je in Noord-Holland op zoek bent naar outlet tuinmeubels, zoals loungesets in de outlet sale.  Er zijn altijd vele sets in de outlet te vinden, voor de allerlaagste prijs. Dit zijn niet alleen prima b-keuze artikelen, maar bijvoorbeeld ook artikelen van een uitlopende collectie of van het vorige collectiejaar. Zo kun je fantastische outlet loungesets kopen voor een zeer scherpe prijs. Kijk snel verder en kom langs!

Kaart en route naar Tuinmeubelland Zaandam - Noord-Holland

> Tuinmeubelland Zaandam

Klik op de kaart om de details te zien.

 

Auto route vanuit Almere (35 min) 

 • Neem de A6 richting Amsterdam.
 • Volg de 3 rechterrijstroken om in te voegen op de A1/E231 richting Amsterdam.
 • Volg bij het knooppunt Watergraafsmeer de 2 linkerrijstroken om de borden A10 noord/E35 richting Zaanstad/Purmerend/Ring Amsterdam (noord)/Centrum/s114 t/m s118 te volgen,
 • Voeg in op de A10/E35
 • Volg de 2 rechterrijstroken om afrit 18 Amsterdam-Tuindorp Oostzaan te nemen naar de s118 richting Zaanstad-zuid/Oostzaan.
 • Neem de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Kolkweg/s150
 • Neem de afslag richting Zuiderhout en op de rotonde de eerste afslag naar de Stormhoek.

  Vanuit de richting Utrecht neem je de A27 richting Hilversum en volg je bij knooppunt Eemnes de 2 rechterrijstroken om de borden A1/E231 richting Hilversum-Noord/Amsterdam te volgen. Vervolgens vanaf knooppunt Watergraafsmeer, zie route Almere hierboven.

  Vanaf de richting Amersfoort neem je de A1 richting Hilversum/Amsterdam. Vervolgens vanaf knooppunt Watergraafsmeer, zie route Almere hierboven.

    Openbaar vervoer naar Tuinmeubelland Zaandam - Noord-Holland

    • Neem de trein naar station Zaandam of station Amsterdam centraal. Vanuit hier kun je verschillende bussen pakken naar de bushalte 'Symon Spierweg'. Vanaf deze halte is het ongeveer 4 minuten lopen naar Tuinmeubelland Zaandam.  

    Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar: 9292.nl.


    Meer weten over Tuinmeubelland in Zaandam? Zoals de openingstijden en regionale acties?  Klik dan op de actiebutton en kom langs bij Tuinmeubelland! 

    Hier vind je tevens alle contactinformatie. Van harte welkom! > Tuinmeubelland Zaandam