Parasols & Voordeelbundels >

Tuinmeubelen Overijssel

Op zoek naar tuinmeubelen, zoals loungesets, in de buurt van Overijssel? Dan is het goed om te weten dat in de naastgelegen provincie Flevoland, op nog geen 30 minuten rijden vanaf Zwolle, de Tuinmeubelland Mega Store in Dronten staat. Een prachtige, grote showroom met een oppervlak van ruim 3.000 m2. Lees snel verder en kom ook langs in deze mega store met een zeer grote collectie tuinmeubels!


 

Grote regionale tuinmeubelwinkel in de omgeving van Overijssel

Wanneer je vanuit Overijssel op zoek bent naar tuinmeubels, zoals een mooie loungeset, tuinset of parasol, dan zul je waarschijnlijk eerst goed willen rondkijken. Natuurlijk doe je dit online. Maar onze ervaring is ook dat veel mensen het prettig vinden om even echt te kunnen proefzitten, vooral als het gaat om de wat grotere sets. En groot gelijk, want dan weet je precies of een set ook echt lekker zit en past bij jouw postuur en wensen. Voor veel sets bij Tuinmeubelland Dronten geldt dat ze de volgende werkdag al thuis afgeleverd kunnen worden. Dat is handig! Niet voor niets mag Tuinmeubelland in haar filiaal in Dronten dan ook al jarenlang veel klanten verwelkomen uit Overijssel

> Tuinmeubelland Dronten

Mooie Loungeset in de buurt kopen?

Wanneer je in de buurt van Overijssel op zoek bent naar een loungeset voor in de tuin dan gaat het meestal om een wat grotere uitgave. Juist dan is het zinvol om een grote mega store te bezoeken die gespecialiseerd is in tuinmeubels. Daarom laten wij je vanuit de regio Overijssel graag kennis maken met Tuinmeubelland Dronten. In het mooie Dronten, midden in de Flevopolder, bevindt zich één van de mega stores van Tuinmeubelland. Deze winkel heeft een oppervlakte van 3.000 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Naast alle mooie loungesets, tuinsets en lounge dining sets, zijn er ook barbecues, tuinkussens en mooie accessoires verkrijgbaar. De winkel is gezellig en kleurrijk aangekleed. De artikelen zijn scherp geprijsd. Kortom, Tuinmeubelland Dronten bied je een plezierige winkelomgeving én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Iedere vrijdagavond is het koopavond en er zijn regelmatig koopzondagen. 

TuinmeubelOutlet regio Overijssel

Ook zit je goed bij Tuinmeubelland als je in de regio Overijssel op zoek bent naar outlet tuinmeubels, zoals loungesets in de outlet sale. Er zijn altijd vele sets in de outlet te vinden, voor de allerlaagste prijs. Dit zijn niet alleen prima b-keuze artikelen, maar bijvoorbeeld ook artikelen van een uitlopende collectie of van het vorige collectiejaar. Zo kun je fantastische outlet loungesets kopen voor een zeer scherpe prijs. Kijk snel verder en kom langs!

Kaart en route naar Tuinmeubelland vanuit Zwolle - Overijssel

> Tuinmeubelland Dronten

Klik op de kaart om de details te zien.

 

Auto route vanuit Zwolle - Overijssel (25 min)

 • Volg bij knooppunt Hattemerbroek de borden N50 richting Kampen/ Emmeloord
 • Neem op de N50 afslag 32 naar de N307 richting Kampen/Dronten/Lelystad en sla links af naar de Flevoweg N307.
 • Neem de 2e afslag op de rontonde en blijf de N307 volgen.
 • Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Dronterringweg en ga bij de volgende rontonde rechtdoor op de Dronterringweg.
 • Neem op de volgende rotonde de 2e afslag naar de Rivierendreef en sla rechtsaf naar De Donge.

Openbaar vervoer vanuit Zwolle - Overijssel

 • Vanuit Zwolle pak je de trein naar Dronten. In Dronten neem je buslijn 146, stap uit op de halte Rendierweg. Vanaf deze halte loop je in 7 minuten naar Tuinmeubelland. 

  Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar: 9292.nl.


  Meer weten over Tuinmeubelland in Dronten? Zoals de openingstijden en regionale acties? 
  Klik dan op de actiebutton en kom langs bij Tuinmeubelland! 

  Hier vind je tevens alle contactinformatie. Van harte welkom! > Tuinmeubelland Dronten