Parasols & Voordeelbundels >

Parasol Groen

Wil je een groene parasol kopen voor in de tuin? Bekijk hier de grote collectie tuinparasols in de kleur groen: standaard parasols én zweefparasols!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 4 Seasons Outdoor
  Oasis parasol Ø250 cm - licht groen
  Oasis parasol Ø250 cm - licht groen
  € 89,95 incl. BTW
  Gratis verzending!*
 2. garden impressions
  Delta parasol Ø300 cm - donker grijs
  Delta parasol Ø300 cm - donker grijs
  Speciale prijs € 45,00 incl. BTW Normale prijs 18% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 55,00 )
 3. garden impressions
  Zandvoort Beach parasol Ø200 cm - limoen groen
  Zandvoort Beach parasol Ø200 cm - limoen groen
  Speciale prijs € 19,95 incl. BTW Normale prijs 23% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 25,95 )
 4. garden impressions
  Delta parasol Ø300 cm - licht grijs
  Delta parasol Ø300 cm - licht grijs
  Speciale prijs € 45,00 incl. BTW Normale prijs 18% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 55,00 )
 5. garden impressions
  Lotus parasol Ø300 cm - donker grijs-licht groen
  Lotus parasol Ø300 cm - donker grijs-licht groen
  Speciale prijs € 59,95 incl. BTW Normale prijs 13% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 69,00 )
  Gratis verzending!*
 6. garden impressions
  Lotus parasol 250x250 - donker grijs / licht groen
  Lotus parasol 250x250 cm - licht groen
  Speciale prijs € 65,00 incl. BTW Normale prijs 13% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 75,00 )
  Gratis verzending!*
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Parasols groen: groot aanbod bij Tuinmeubelland!

De grootste collectie groene parasols vind je natuurlijk bij Tuinmeubelland. Groen is een fantastische frisse kleur wat zowel met grijstinten als bruine natureltinten prima te combineren is.  Het geeft een chique uitstraling aan je tuin. Het past fantastisch bij de meest uiteenlopende tuinmeubelen, zoals loungesets of tuinsets. Op deze pagina vind je een mooie selectie gewone tuinparasols en zweefparasols, in allerlei verschillende vormen (vierkant, rond of rechthoekig) en allerlei afmetingen. De meest verkochte afmeting is 300x300 centimeter vierkant. Oftewel een strak model parasol met een flink oppervlak. Zo verbrand je nooit meer. Wil je eerst de complete collectie bekijken en meer advies bekijken? Kijk dan bij Alle parasols.

Een parasol in groen?

Wat spreekt je meer aan: groene of een neutrale tint? Groene tinten zijn goed te combineren met allerlei natureltinten. Van alle kleuren parasols mag je uitgaan dat ze een goede bescherming tegen de zon bieden. De kleur maakt wat dat betreft niet zo heel veel uit. Wat dat betreft heeft het gramsgewicht van het doek meer impact. Algemeen geldt dat in principe de duurdere parasols een wat  dikker doek hebben (dus meer gram per vierkante centimeter), minder zon doorlaten. In alle gevallen geldt dat de parasols van Tuinmeubelland, van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ze zijn niet te vergelijken met bijvoorbeeld een bouwmarkt kwaliteit. Daarnaast is het zo dat de lichtgekleurde parasol minder last hebben van verkleuringen ten opzichte van donkere kleuren. Al zal een parasol altijd wel iets kunnen verkleuren in de loop der jaren. 

Welke soorten groene parasols heeft Tuinmeubelland?

Zoveel kleuren, zoveel keuzes. Standaard parasols: de bekende parasol met stok in het midden. Deze parasol was tot voor kort het meest verkocht. De laatste jaren zijn echter de zweefparasols veel meer in opkomst. En op dit moment winnen de zweefparasols het in de verkoopcijfers duidelijk. Zweefparasols hebben ook veel voordelen ten opzichte van de standaard parasols. Het totale assortiment parasols bestaat uit allerlei vormen, soorten en kleurtinten te verkrijgen, niet alleen alle tinten groene. Het assortiment is zeer groot, met meer dan 100 parasols.

Het onderhouden van je groene parasol

Er is in principe geen verschil tussen het onderhoud van een zandtint parasol en een andere kleur parasol. Algemene stelregel: laat de parasol zo min mogelijk in aanraking komen met regen of andere vormen van neerslag. Gelukkig zijn de meeste materialen er uitstekend tegen bestand, maar probeer er bij de aankoop wel rekening mee te houden. Schaf in elk geval een parasolhoes aan voor optimale bescherming. Is jouw parasol toch vies geworden door het weer? Dan kun je deze weer schoonmaken door met een zachte borstel en een parasoldoekreiniger jouw tuinparasol te behandelen. De parasols van Tuinmeubelland zijn voor het grootste deel afkomstig uit de collectie van Garden Impressions parasols en zijn van stevige materialen gemaakt.

Groot assortiment in alle kleuren parasols

Wil je graag nog meer kleuren bekijken? Kijk dan eens bij de complete collectie parasols. Of; als je al precies weet wat je wilt, ga dan naar de kleur parasol die jou het meest aanspreekt.

Koop online of bestel eenvoudig in de Tuinmeubelland winkel

Bij Tuinmeubelland koop je online of bestel je een parasol snel, gemakkelijk en veilig. De parasols vanaf € 50,- worden in Nederland gratis thuisbezorgd. Meer weten over de parasol die jij op het oog hebt? Neem dan contact op met de klantenservice van Tuinmeubelland. Voor een persoonlijk advies kun je ook een bezoek komen brengen aan één van de winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.