ACTIE -10%: GEBRUIK CODE: KORTING10

Tuinmeubelen Utrecht

Op zoek naar tuinmeubelen, zoals loungesets, in de buurt van Utrecht? Dan is het goed om te weten dat in de naastgelegen provincie Noord-Holland, op minder dan een uur rijden, de Tuinmeubelland Mega Store in Zaandam staat. Een prachtige, grote showroom met een oppervlak van ruim 2.500 m2. Lees snel verder en kom ook langs in deze mega store met een zeer grote collectie tuinmeubels!


 

Grote regionale tuinmeubelwinkel in de omgeving van Utrecht

Wanneer je vanuit Utrecht op zoek bent naar tuinmeubels, zoals een mooie loungeset, tuinset of parasol, dan zul je waarschijnlijk eerst goed willen rondkijken. Natuurlijk doe je dit online. Maar onze ervaring is ook dat veel mensen het prettig vinden om even echt te kunnen proefzitten, vooral als het gaat om de wat grotere sets. En groot gelijk, want dan weet je precies of een set ook echt lekker zit en past bij jouw postuur en wensen. Voor veel sets bij Tuinmeubelland Zaandam geldt dat ze de volgende werkdag al thuis afgeleverd kunnen worden. Dat is handig! Niet voor niets mag Tuinmeubelland in haar filiaal in Zaandam dan ook al jarenlang veel klanten verwelkomen uit Utrecht. 

> Tuinmeubelland Zaandam

Mooie Loungeset in de buurt kopen?

Wanneer je in de buurt van Utrecht op zoek bent naar een loungeset voor in de tuin dan gaat het meestal om een wat grotere uitgave. Juist dan is het zinvol om een grote mega store te bezoeken die gespecialiseerd is in tuinmeubels. Daarom laten wij je vanuit de regio Utrecht graag kennis maken met Tuinmeubelland Zaandam. Midden in Noord-Holland bevindt zich één van de mega stores van Tuinmeubelland. Deze winkel heeft een oppervlakte van 2.500 m2. Naast alle mooie loungesets, tuinsets en lounge dining sets, zijn er ook barbecues, tuinkussens en mooie accessoires verkrijgbaar. De winkel is gezellig en kleurrijk aangekleed. De artikelen zijn scherp geprijsd. Kortom, Tuinmeubelland Zaandam bied je een plezierige winkelomgeving én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Iedere donderdagavond is het koopavond en iedere zondag koopzondag. 

TuinmeubelOutlet regio Utrecht

Ook zit je goed bij Tuinmeubelland als je in de regio Utrecht op zoek bent naar outlet tuinmeubels, zoals loungesets in de outlet sale. Er zijn altijd vele sets in de outlet te vinden, voor de allerlaagste prijs. Dit zijn niet alleen prima b-keuze artikelen, maar bijvoorbeeld ook artikelen van een uitlopende collectie of van het vorige collectiejaar. Zo kun je fantastische outlet loungesets kopen voor een zeer scherpe prijs. Kijk snel verder en kom langs!

Kaart en route naar Tuinmeubelland vanuit Utrecht

> Tuinmeubelland Zaandam

Klik op de kaart om de details te zien.

 

Auto route vanuit Utrecht (50 min)

 • Neem de A1 richting Hilversum/Amsterdam.
 • Volg bij het knooppunt Watergraafsmeer de 2 linkerrijstroken om de borden A10 noord/E35 richting Zaanstad/Purmerend/Ring Amsterdam (noord)/Centrum/s114 t/m s118 te volgen,
 • Voeg in op de A10/E35
 • Volg de 2 rechterrijstroken om afrit 18 Amsterdam-Tuindorp Oostzaan te nemen naar de s118 richting Zaanstad-zuid/Oostzaan.
 • Neem de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Kolkweg/s150
 • Neem de afslag richting Zuiderhout en op de rotonde de eerste afslag naar de Stormhoek. 
 • Of neem vanaf Utrecht de A27 richting Hilversum.
 • Volg bij knooppunt Eemnes de 2 rechterrijstroken om de borden A1/E231 richting Hilversum-Noord/Amsterdam te volgen.
 • Vanaf knooppunt Watergraafsmeer, zie route Lelystad hierboven.

 • Of neem de N230 richting Maarsen/Amsterdam.
 • Volg de 2 rechterrijstroken om in te voegen op de A2 richting Amsterdam.
 • Volg de 3 rechterrijstroken om in te voegen op de A10/E35 richting Zaanstad.
 • Volg de 2 rechterrijstroken om afrit 18 Amsterdam-Tuindorp Oostzaan te nemen naar de s118 richting Zaanstad-zuid/Oostzaan.
 • Neem de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Kolkweg/s150
 • Neem de afslag richting Zuiderhout en op de rotonde de eerste afslag naar de Stormhoek.

Openbaar vervoer naar Tuinmeubelland vanuit Utrecht

 • Neem de trein naar station Zaandam of station Amsterdam centraal. Vanuit hier kun je verschillende bussen pakken naar de bushalte 'Symon Spierweg'. Vanaf deze halte is het ongeveer 4 minuten lopen naar Tuinmeubelland Zaandam.  

Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar: 9292.nl.


Meer weten over Tuinmeubelland in Zaandam? Zoals de openingstijden en regionale acties? Klik dan op de actiebutton en kom langs bij Tuinmeubelland! 

Hier vind je tevens alle contactinformatie. Van harte welkom! > Tuinmeubelland Zaandam