Vacatures Tuinmeubelland

 

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland is de snelst groeiende keten van tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland met vestigingen in Dronten, Veghel en Zaandam. Tuinmeubelland biedt een breed assortiment tuinmeubelen en aanverwante producten in verschillende segmenten van de markt met de nadruk op een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Bij Tuinmeubelland vind je altijd wat je zoekt tegen de beste prijs en met de beste voorwaarden; gegarandeerd. Via www.tuinmeubelland.nl kan er ook online besteld worden.  


Vacatures bij Tuinmeubelland

Momenteel staan de volgende vacatures open:


Vakantie Medewerker(s) verkoop binnendienst m/v (20-40 uur, Dronten)

 

Functieomschrijving:

Onze Verkoop Binnendienst voert werkzaamheden uit voor alle fysieke en online winkels van de Tuinmeubelland groep. Wij zijn op zoek naar een vakantiemedewerker die het leuk vindt om zelf actief te zijn als commercieel medewerker. De Binnendienst afdeling van Tuinmeubelland houdt zich voornamelijk bezig met: opnemen van telefoon, verwerken van email, doorzetten van bestellingen naar het magazijn, factureren van geleverde orders, verwerken en archiveren van nieuwe orders, opstellen van offertes, invoeren van telefonische orders en nog veel meer! Er komen heel veel verschillende en gevarieerde taken aan bod. Je werkt in een team van ervaren mensen, je staat er niet alleen voor. Ervaring is daarom niet noodzakelijk, enthousiasme wel :-).

Functie-eisen:

  • Vakantiebaan: Enthousiasme wordt gewaardeerd!
  • Enige kennis van Word en Excel
  • In staat om onder druk te werken

Tuinmeubelland biedt:

Een leuke vakantiebaan met gezellige collega's! Mail een korte motivatie en je CV naar vacatures@tuinmeubelland.nl. Of, voor meer informatie, bel 088-66 00 200 en vraag naar Lisanne Mighout.
Aantal uren in overleg 20-40 uur. Dagen en tijden ook in overleg.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld. 2e of 3e
 Jaars Stagiair E-commerce | Marketing | Communicatie

Onze marketingafdeling werkt voor zowel Tuinmeubelland als de webshop gardengallery.nl en we zijn op zoek naar een 2e of 3e jaars stagiair die het leuk vind om zelf actief te zijn op het gebied van e-commerce. De marketing afdeling van Tuinmeubelland houdt zich voornamelijk bezig met:  website optimalisatie (SEO & SEA), social media, affiliates, blogs, folders, mailings, advertenties en buitenreclame. Voorbeelden van werkzaamheden die in je stage kunnen voorkomen zijn bijvoorbeeld het analyseren van de online campagnes, het schrijven van  teksten, of het uitvoeren van een concurrentie analyse.  Het doel hierbij is de vindbaarheid van onze websites in de zoekmachines te verbeteren. Daarnaast zijn er nog tal van andere werkzaamheden waar je de marketing afdeling bij kan helpen.

Wij zoeken altijd iemand die zich wil verdiepen in de diverse e-commerce kanalen die we in het seizoen gebruiken om online verkopen te genereren. Je kunt dan bijvoorbeeld analyses doen in Google analytics en op basis van de dashboards van onze affiliate kanalen. We hebben mensen intern die je daarmee op weg kunnen helpen.

  • Volg jij een HBO studie in de richting van Marketing of Communicatie?
  • Ben je goed in zelfstandig werken en een proactieve houding?
  • Ben je minimaal 15-20 weken beschikbaar voor 40 uur in de week?
  • Ben je communicatief sterk in woord en schrift?
  • Ben je bekend met Social Media?
  • En heb je passie voor online verkoop?

Dan ben jij diegene die wij zoeken en willen wij jou voorzien van een te gekke stage! Solliciteer direct en je hoort snel van ons. 

Geïnteresseerd?
Ben je een 2e of 3e jaars HBO opleiding op het gebied van marketing/communicatie en lijkt het je leuk om een meewerkstage te lopen bij Tuinmeubelland? Laat het ons weten! We zijn een jong bedrijf en kunnen je veel bieden. Zo kun je vrij zelfstandig werken en is er ruimte voor eigen initiatieven en voorstellen voor eigen opdrachten. Wij bieden jou de mogelijkheid om je sterke en zwakkere punten verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden we een marktconform stagevergoeding en persoonlijke begeleiding. 

Mail je brief en CV naar marketing@tuinmeubelland.nl  (E-commerce Tuinmeubelland).
Of, voor meer informatie, bel 088 – 66 00 200 en vraag naar Babs ten Teije.


2e of 3e Jaars Stagiair Commerciële Economie 

Functieomschrijving

Onze Verkoop Binnendienst voert werkzaamheden uit voor alle fysieke en online winkels. Wij zijn op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om zelf actief te zijn als commercieel medewerker. De Binnendienst afdeling van Tuinmeubelland houdt zich voornamelijk bezig met: opnemen van telefoon, verwerken van email, doorzetten van bestellingen naar het magazijn, factureren van geleverde orders, verwerken en archiveren van nieuwe orders, opstellen van offertes, invoeren van telefonische orders en nog veel meer! Er komen heel veel verschillende en gevarieerde taken aan bod. 

Functie-eisen

Wij zijn opzoek naar iemand die zich wil verdiepen in de processen zoals deze nu bij ons op de afdeling lopen. Deze kunnen ongetwijfeld nog een stuk beter en / of anders. Daarnaast de werkzaamheden zoals hierboven beschreven, zullen aan het eind van je stage ook jou niet vreemd zijn. De doelstelling is om alles met ons mee te doen om zo een compleet beeld van de afdeling te krijgen. Ook bestaat de mogelijkheid dat je een aantal dagen in onze winkel in Dronten mee zult lopen.

Geïnteresseerd?

Ben je een 2e of 3e jaars Stagiair op het gebied van commerciële economie en lijkt het je leuk om een meewerkstage te lopen bij Tuinmeubelland in Dronten? Laat het ons weten!

Mail je brief en CV naar vacatures@tuinmeubelland.nl. Of, voor meer informatie, bel 088-66 00 200 en vraag naar Lisanne Mighout.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.