Dé Tuinmeubel trends van 2023

Nieuwsgierig naar dé tuinmeubeltrends van 2023? Lees dan snel verder. In 2023 maakt je loungetuin echt onderdeel uit van de inrichting van je woonomgeving. Steeds meer mensen hebben een overkapping en richten de buitenkamer in als een binnenruimte. Compleet met een heerlijke loungeset, comfortabele kussens, verwarming en verlichting. Jouw loungetuin komt steeds dichterbij. Durf te dromen en laat je op deze pagina vast inspireren met de mooiste tuinmeubeltrends van 2023!

2023 Tuinmeubeltrend #1: Rope lounge

'Rope lounge' is een term die gebruikt wordt voor loungesets die uitgevoerd zijn met stijlvol hoogwaardig touw (rope). Een hoogwaardig materiaal uit de scheepvaart industrie, zeer geschikt voor buitengebruik.  Bekijk hier alle rope loungesets


2023 tuinmeubeltrend altoro loungeset rope

2023 Tuinmeubeltrend #2: luxe teak elementen

Harde materialen zoals aluminium worden in 2023 steeds mooier gecombineerd met teakhouten accenten. Zo combineer je het beste van twee stijlen: modern chique en naturel hout. Bekijk hier alle loungesets met houtaccenten.

lounge tuinmeubeltrend 2023 teak loungeset

2023 Tuinmeubeltrend #3: Ibiza style lounge!

Thuis op vakantie. Dat klinkt goed! Bij deze tuinmeubeltrend denken we aan bamboe, los gevlochten materialen en natuurlijke tinten. Want als je thuis kan ontspannen, dan hoef je eigenlijk helemaal niet weg. Het mooie aan deze tuinmeubeltrend is dat je weinig hoeft te doen aan styling. Door gebruik van bamboe of lookalikes, heeft het al een bijzondere look van zichzelf! Accessoires in lichte kleuren maken deze tuinmeubeltrend helemaal 'af'. Bekijk hier alle bamboe (look) loungesets.

bamboe

2023 Tuinmeubeltrend #4: open structuur

Licht en luchtig, ook dat past bij 2023. In het voorjaar kijken we graag naar lichte kleuren en open structuren. Bekijk bijvoorbeeld de mooie setjes met losse onderdelen. Bekijk hier alle loungesets met losse banken en stoelen

losse bank stoel lounge tuinmeubeltrend 2023

2023 Tuinmeubeltrend #5: multifunctioneel

Hoekbanken zijn elk jaar populair. In 2023 zien we ook een aantal innovatieve, multifunctionele hoekbanken die je kunt verstellen. Heerlijk loungen, wat een top tuinmeubeltrend! Nog even geduld... nog niet alles staat op de website. Bekijk hier alle lounge hoekbanken.

tuinmeubeltrend 23 multifunctionele loungeset

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-