Herfstsale bij Tuinmeubelland!

Herfstsale bij Tuinmeubelland!

Van 11 t/m 30 oktober is het Herfstsale bij Tuinmeubelland! Je ontvangt op heel veel sets kortingen tot wel 60%. Hiervoor gelden simpelweg de van- en voorprijzen op de website.



Herfstsale

Hoe werkt het?

Alle producten met een Herfstsale actielabel, te herkennen aan het herfstblad, doen mee met de Herfstsale. Hiervoor gelden simpelweg de van- en voorprijzen op de website. De korting is al berekend in de voorprijs. 

Let op:  producten zonder actielabel doen niet mee. 


MAGAZIJNVERKOOP

15% extra kassakorting

Hoe werkt het?

Nu op bijna alle barbecues, terrasverwarmers, beschermhoezen en buitenkleden ontvang je 15% extra kassakorting! 

Zie je een product met een rood 15% actielabel? Dan is dit product 15% afgeprijsd. Met het invoeren van de unieke kortingscode KORTING15  krijg je bij een online bestelling, op de afrekenpagina, extra 15% korting op de verkoopprijs. Let op: de code is hoofdlettergevoelig. Je dient de code in te voeren met hoofdletters.

  • Kom je naar een Tuinmeubelland winkel? Dan berekenen we de korting EXTRA bij de kassa!
10

Voorwaarden

  • Beide acties hierboven beschreven, zijn alleen geldig op nieuw geplaatste orders in de periode van 11 t/m 30 oktober 2022 bij Tuinmeubelland winkels of via de webshop.

  • Voor alles geldt: op = op. Als een product uitverkocht raakt en buiten de actieperiode of in 2023 pas weer leverbaar is, kan het helaas niet meer meedoen. We behouden ons het recht voor om de acties te wijzigen.

  • Producten uitgezonderd zijn ook: 'outlet' artikelen, B-keuze artikelen (al dan niet met schade, laatste showroomsets en 'tentverkoop' artikelen).
  • De kortingsacties kunnen niet worden toegepast bij reeds geplaatste orders. 

  • Voor beide acties geldt: uitlevering van de orders moet in de periode tot 31-12-2022 worden ingepland. 

Uitgezonderd:

  • producten zonder herfstsale actielabel of 15% korting actielabel

Vragen? Neem contact op met de Tuinmeubelland klantenservice

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels