Top 5 meest populaire partytenten

Populaire partytenten bij Tuinmeubelland

Ben je op zoek naar zonwering of gewoon beschutting voor een gezellig feest? Bij Tuinmeubelland vind je een groot assortiment partytenten in allerlei maten en kleuren. Hieronder hebben wij de top 5 meest populaire partytenten voor jou op een rij gezet. 


Top 5 meest populaire partytenten

 

1. Esprit 3x3 partytent

De Esprit 3x3 partytent van het kwaliteitsmerk Garden Impressions heeft een sterk 280 gr/mr2 polyester doek met PVC coating. Bij de Esprit partytenten worden scheerlijnen en haringen meegeleverd. Losse zijwanden zijn ook bij Tuinmeubelland verkrijgbaar. Naast de Esprit 3x3 zijn er ook nog andere maten verkrijgbaar.

2. Esprit 3x4 partytent

De Esprit 3x4 is net als de Esprit 3x3 gemaakt van hoogwaardige kwaliteit van het merk Garden Impressions, maar dan een slagje groter. De doeken van de Esprit partytenten zijn enigszins vuil en water afstotend maar zijn uiteraard bedoeld voor zonwering en daarom niet helemaal waterdicht.

3. Giant partytent

Zoals de naam als zegt, is de Giant een zeer grote en stevige partytent van 6x3 m. De Giant partytent is ideaal voor feesten en partijen en voorzien van een 180 grams polyetheen doek en daarmee geschikt voor ieder weertype. Zeker voor grote tuinen en buurtfeesten creëer je eenvoudig met deze sterke partytent een gezellige plek.

4. Promo tuinpaviljoen

Voor de Promo zijn zowel zijwanden als een partytentdak los te verkrijgen op Tuinmeubelland. De promo tuinpaviljoen heeft een grondoppervlak van 3x3 meter en is 260 cm hoog. Het is voorzien van een zeer stevig aluminium frame  en de covers van zowel de zijwanden als het dak zijn PVC gecoat.

5. Marilia tuinpaviljoen

Het Marilia paviljoen is 350x300xH250cm en uitgevoerd in verschillende mooie kleuren. Met het Marilia paviljoen creëer je een sfeervolle plek in de tuin of terras waar je heerlijk in de schaduw kan genieten van het mooie weer. Het doek heeft vouwlijnen en kan daardoor gemakkelijk in- en uitgeschoven worden. Het frame is niet volledig van aluminium maar bevat ook delen metaal.

Online bestellen op Tuinmeubelland.nl

Heb je vragen over partytenten, zijwanden, terrasoverkappingen of over een van de andere producten op Tuinmeubelland.nl? Mail of bel gerust via info@tuinmeubelland.nl of 088-66 00 200. Onze medewerkers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showrooms voor een persoonlijk advies.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!