Tuinmeubel trend: Combi Zwart - Wit - Teak

Combineer dit seizoen het beste van beide werelden: strak aluminium in echte statementkleuren zoals zwart en wit, samen met een warme uitstraling van hout. Prachtig combineren met eenvoudige kleurtonen zorgt voor rust in je tuin. En uiteraard voor een tijdloze, luxe uitstraling! Laat je inspireren door de kleurstellingen zwart, wit en een houtlook. Wij zijn bijvoorbeeld fan van deze luxe gas vuurtafel >

Nog veel meer inspiratie voor zwart - wit - teak

Kom voor het opdoen van inspiratie ook naar één van de Tuinmeubelland winkels in Dronten, Veghel of Zaandam. Met grote showrooms, waarin honderden sets staan opgesteld, is er altijd iets wat bij je wensen past. Stijlvol gedecoreerd volgens de laatste trends. Waaronder natuurlijk de combinatie zwart, wit en teak.

Luxe én stijlvol: platform loungen

Wat vind je hier van? Stijlvol platform loungen: in deze set wordt een teaklook gecombineerd met luxe antraciet. En de sfeervolle lichte kussentjes maken het geheel helemaal af. Zie je jezelf al zitten? :-)

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels