Verleng je zomer met een terrasverwarmer van Tuinmeubelland

Het najaar is aangebroken en dat betekend koelere avonden welke nog steeds behaaglijk kunnen zijn. Tuinmeubelland komt met dé oplossing om langer het zomergevoel vast te houden: de terrasverwarming. Schenk een wijntje in, pak er een borrelplankje bij en jullie avond is compleet. Verleng je zomer en geniet van het heerlijke buitenleven. Lees snel meer over de verschillende type terrasverwarmers van Tuinmeubelland.

Bekijk alle terrasverwarming  


Waar moet je beginnen?

Je wilt graag een terrasverwarmer aanschaffen maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Tuinmeubelland helpt je graag. In het brede assortiment van Tuinmeubelland vind je verschillende soorten terrasverwarmers. Je kunt kiezen voor een elektrische verwarming, een gasverwarming of verwarming via gestookt hout in de vorm van een tuinhaard. Gaat je voorkeur uit naar een hangende terrasverwarmer of kies je toch liever voor een staande terraskachel?

Gas terrasverwarming

De terrasverwarmers op gas zijn tegenwoordig zo afgewerkt dat je nagenoeg geen gasfles of gasslang in het zicht hebt. Onderin de gas verwarmer kun je de gasfles namelijk opbergen. Geen last meer van een zichtbaar snoer wat ook nog een gevaarlijk kan zijn. De gas terrasheaters zijn in verschillende varianten verkrijgbaar zoals: een loungevuurtafel of een gas patio heater. Waar kies jij voor? Dat is geheel afhankelijk van smaak, budget en de plek waar de terrasverwarming komt te staan. Zo heeft de loungetafel als voordeel dat het sfeer geeft voor je zithoek. De staande patio heater is ideaal als je een wat grotere ruimte wilt verwarmen.

Elektrische terrasverwarming

Een elektrische terrasverwarming voelt als een veilige mogelijkheid om je terras te verwarmen. De elektrische heater is zowel in hallogeen als in infrarood verkrijgbaar. Maar wat is het verschil? Een terrasverwarmer op infrarood heeft als voordeel dat het je lichaam verwarmd en niet de buitenlucht. De elektrische terrasverwarmer is er zowel in een hangende als een staande variant verkrijgbaar. Let op: het is goed om in gedachte te houden dat er altijd een stopcontact in de buurt moet zijn. Als tip geven wij dat het aan te raden is om een aparte groep in de meterkast voor de terrasverwarmer en eventueel tuinverlichting aan te leggen.

Hout gestookte terrasverwarming: de tuinhaard

Een mooi terras kan wel een mooie sfeervolle terrasverwarmer op hout gebruiken! De vlammen zorgen ervoor dat het heerlijk behaaglijk wordt met een aangename temperatuur. Daarnaast creëert het vuur een heerlijk sfeertje, mooie verlichting en fijne geuren. Heerlijk ontspannen bij het houtvuur. Bij Tuinmeubellenand hebben we een brede collectie tuinhaarden en vuurschalen. Let op: niet alle houtsoorten zijn geschikt voor de tuinhaard. Het is af te raden om geverfd, gebeitst of gelakt hout te stoken, dit geeft veel rook en is slecht om in te ademen.

Hangende terrasverwarmer

Een hangende terrasheater is ideaal onder een overkapping of veranda. Kom heerlijk tot rust op jouw loungeset onder de overkapping met ook nog eens een aangename temperatuur. De heaters zijn bestand tegen spatregen, een beschutte plek is wel aan te raden. Als je geen overkapping hebt, geen probleem! De terrasheater kan ook worden opgehangen in een zweefparasol. Let wel: de hangende terrasheaters werken op stroom, zorg dat er een stopcontact in de buurt is.

Bekijk alle hangende terrasverwarmers  

Tuinseizoenen terrasverwarming Tuinmeubelland

Staande terrasheater

De staande terrasheater is er in twee varianten, te weten: de loungeheater van 150 cm, of een grote terrasverwarmer van 220 cm. De staande terrasheater is ideaal voor om een gedeelte bij de zithoek te verwarmen. Een staande terrasheater biedt uitkomst als je geen overkapping hebt.

Bekijk alle staande terrasheaters  

 Wil jij ook graag een terrasverwarmer? Bestel deze eenvoudig via de website of bezoek één van de Tuinmeubelland winkels.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-