Koopzondag 14 april: 4 mega stores open >

Tuinmeubelen Brabant

Op zoek naar tuinmeubelen, zoals loungesets, in Brabant? Dan is het goed om te weten dat op een uitstekend bereikbare locatie in Brabant de Tuinmeubelland Mega Store in Veghel staat. Een prachtige, grote showroom met een oppervlak van ruim 3.500 m2. Lees snel verder en kom ook langs in deze mega store met een zeer grote collectie tuinmeubels!


 

Grote regionale tuinmeubelwinkel in Brabant

Wanneer je in Brabant op zoek bent naar tuinmeubels, zoals een mooie loungeset, tuinset of parasol, dan zul je waarschijnlijk eerst goed willen rondkijken. Natuurlijk doe je dit online. Maar onze ervaring is ook dat veel mensen het prettig vinden om even echt te kunnen proefzitten, vooral als het gaat om de wat grotere sets. En groot gelijk, want dan weet je precies of een set ook echt lekker zit en past bij jouw postuur en wensen. Voor veel sets bij Tuinmeubelland Veghel geldt dat ze de volgende werkdag al thuis afgeleverd kunnen worden. Dat is handig! Niet voor niets mag Tuinmeubelland in haar filiaal in Veghel al jarenlang heel veel klanten verwelkomen uit Brabant. 

> Tuinmeubelland Veghel

Mooie Loungeset in de buurt kopen?

Wanneer je in Brabant op zoek bent naar een loungeset voor in de tuin  dan gaat het meestal om een wat grotere uitgave. Juist dan is het zinvol om een grote mega store te bezoeken die gespecialiseerd is in tuinmeubels. Daarom laten wij je graag kennis maken met Tuinmeubelland Veghel in Brabant. Eén van de drie mega stores van Tuinmeubelland. Tuinmeubelland Veghel heeft een oppervlakte van 3.500 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Naast alle mooie loungesets, tuinsets en lounge dining sets, zijn er ook barbecues, tuinkussens en mooie accessoires verkrijgbaar. De winkel is gezellig en kleurrijk aangekleed. De artikelen zijn scherp geprijsd. Kortom, Tuinmeubelland Veghel bied je een plezierige winkelomgeving én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Iedere vrijdagavond is het koopavond en er zijn regelmatig koopzondagen. 

TuinmeubelOutlet Brabant

Ook zit je goed bij Tuinmeubelland als je in Brabant op zoek bent naar outlet tuinmeubels, zoals loungesets in de outlet sale.  Er zijn altijd vele sets in de outlet te vinden, voor de allerlaagste prijs. Dit zijn niet alleen prima b-keuze artikelen, maar bijvoorbeeld ook artikelen van een uitlopende collectie of van het vorige collectiejaar. Zo kun je fantastische outlet loungesets kopen voor een zeer scherpe prijs. Kijk snel verder en kom langs!

Kaart en route naar Tuinmeubelland Veghel - Brabant

> Tuinmeubelland Veghel

Klik op de kaart om de details te zien.

 

Auto route vanuit Oss (20 min) - Brabant

 • Vertrek in zuidelijke richting via de Julianasingel en voeg in op de Graafsebaan/de N329 richting Eindhoven/A50/A59/N324
 • Volg een rijstrook naar keuze om in te voegen op de A50 via de verbindingsweg naar Nistelrode/Uden/Eindhoven
 • Neem afslag 10 - Eerde, richting Eerde/Schijndel/Zijtaart
 • Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Eerdsebaan/de N622 (volgen de borden richting Zijtaart)
 • Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Corridor
 • Sla rechtsaf naar de Poort van Veghel

   Auto route vanuit Eindhoven (20 min) - Brabant

   • Vertrek in noordelijke richting via de John F Kennedylaan en volg de borden voor Nijmegen/Veghel/Son en Breugel A50.
   • Voeg in op de A50.
   • Neem afrit 10 Eerde, richting Veghel Centrum/Zijtaart.
   • Ga verder op de Eerdsebaan en rijd naar de Poort van Veghel.

    Openbaar vervoer vanuit Oss - Brabant

    • Neem vanaf station Oss de sprinter naar station Den Bosch en stap hier over op bus 306 richting Uden. Stap uit bij bushalte Corridor in Veghel en loop 3 minuten naar Tuinmeubelland.
    • Of  neem vanaf station Oss bus 157 richting Eindhoven. Stap uit bij bushalte Corridor in Veghel en loop 3 minuten naar Tuinmeubelland.

    Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar: 9292.nl

    Openbaar vervoer vanuit Eindhoven - Brabant

    • Neem vanaf station Eindhoven bus 305 richting Oss. Stap uit bij bushalte Corridor in Veghel en loop 3 minuten naar Tuinmeubelland.

    Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar: 9292.nl


    Meer weten over Tuinmeubelland in Veghel? Zoals de openingstijden en regionale acties?  Klik dan op de actiebutton en kom langs bij Tuinmeubelland! 

    Hier vind je tevens alle contactinformatie. Van harte welkom! > Tuinmeubelland Veghel