Koopzondag 21 april: 4 mega stores open >

Tuinmeubelen Flevoland

Op zoek naar tuinmeubelen, zoals loungesets, in Flevoland? Dan is het goed om te weten dat midden in de Flevopolder, gemiddeld op minder dan 30 minuten rijden vanaf elke willekeurige locatie in Flevoland,  de Tuinmeubelland Mega Store in Dronten staat. Een prachtige, grote showroom met een oppervlak van ruim 3.000 m2. Lees snel verder en kom ook langs in deze mega store met een zeer grote collectie tuinmeubels!


 

Grote regionale tuinmeubelwinkel in Flevoland

Wanneer je in Flevoland op zoek bent naar tuinmeubels, zoals een mooie loungeset, tuinset of parasol, dan zul je waarschijnlijk eerst goed willen rondkijken. Natuurlijk doe je dit online. Maar onze ervaring is ook dat veel mensen het prettig vinden om even echt te kunnen proefzitten, vooral als het gaat om de wat grotere sets. En groot gelijk, want dan weet je precies of een set ook echt lekker zit en past bij jouw postuur en wensen. Voor veel sets bij Tuinmeubelland Dronten geldt dat ze de volgende werkdag al thuis afgeleverd kunnen worden. Dat is handig! Niet voor niets mag Tuinmeubelland in haar filiaal in Dronten al jarenlang heel veel klanten verwelkomen uit Flevoland. 

> Tuinmeubelland Dronten

Mooie loungeset in de buurt kopen?

Wanneer je in Flevoland op zoek bent naar een loungeset voor in de tuin  dan gaat het meestal om een wat grotere uitgave. Juist dan is het zinvol om een grote mega store te bezoeken die gespecialiseerd is in tuinmeubels. Daarom laten wij je graag kennis maken met Tuinmeubelland Dronten in Flevoland. Eén van de mega stores van Tuinmeubelland. Tuinmeubelland Dronten heeft een oppervlakte van 3.000 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Naast alle mooie loungesets, tuinsets en lounge dining sets, zijn er ook barbecues, tuinkussens en mooie accessoires verkrijgbaar. De winkel is gezellig en kleurrijk aangekleed. De artikelen zijn scherp geprijsd. Kortom, Tuinmeubelland Dronten bied je een plezierige winkelomgeving én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Iedere vrijdagavond is het koopavond en er zijn regelmatig koopzondagen. 

TuinmeubelOutlet Flevoland

Ook zit je goed bij Tunmeubelland als je in Flevoland op zoek bent naar outlet tuinmeubels, zoals loungesets in de outlet sale.  Er zijn altijd vele sets in de outlet te vinden, voor de allerlaagste prijs. Dit zijn niet alleen prima b-keuze artikelen, maar bijvoorbeeld ook artikelen van een uitlopende collectie of van het vorige collectiejaar. Zo kun je fantastische outlet loungesets kopen voor een zeer scherpe prijs. Kijk snel verder en kom langs!

Kaart en route naar Tuinmeubelland Dronten - Flevoland

> Tuinmeubelland Dronten

Klik op de kaart om de details te zien.

 

Auto route vanuit Biddinghuizen (10 min) en Zeewolde (30 min) - Flevoland

 • Neem de N305 richting Kampen/Swifterband/Emmeloord 
 • Neem de eerste afslag op de rotonde en vervolg de N305 richting Kampen/Swifterband/Emmeloord
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Dronterringweg/N307 en op de volgende rotonde de eerste afslag om de Dronterringweg te vervolgen.
 • Neem op de volgende rotonde de 2e afslag naar de Rivierendreef.
 • Slag rechts af naar De Donge.

   Auto route vanuit Lelystad (20 min) - Flevoland

   • Neem de N307 richting Swifterband/Dronten /Kampen
   • Rij bij het begin van de bebouwde kom Dronten verder op de N307 en neem de 2e afslag op de rotonde naar de Dronterringweg.
   • Rij na het einde van de bebouwde kom verder op de Drontterringweg en neem de 1e afslag op de rontonde naar de Rivierendreef.
   • Sla rechtsaf naar de Donge.

   Auto route vanuit Almere (40 min) - Flevoland

   • Volg de A6 richting Lelystad
   • Neem afslag 11 Lelystad-Noord en volg de borden naar de N307/Overijsselseweg richting Lelystad-Noord/Swifterband/Dronten/Kampen
   • Vervolg route Lelystad.

   Openbaar vervoer vanuit Zeewolde en Biddinghuizen - Flevoland

   • Neem vanuit Zeewolde centrum regiobus 144 richting Harderwijk en stap uit op bushalte Harderhaven in Zeewolde.
   • Neem vanaf bushalte Harderhaven in Zeewolde regiobus 147 richting Dronten. Vanaf Biddinghuizen stap je op bushalte Plein op de regiobus 147 richting Dronten.
   • Stap op station Dronten over op regiobus 146 richting Swifterband.
   • Stap uit op halte Rendierweg en loop in 7 minuten naar Tuinmeubelland.  

   Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar 9292.nl.

   Openbaar vervoer vanuit Almere en Lelystad - Flevoland

   • Neem vanaf station Almere of Lelystad de trein naar Dronten.
   • Stap op station Dronten over op regiobus 146 richting Swifterband.
   • Stap uit op halte Rendierweg en loop in 7 minuten naar Tuinmeubelland. 

    Ook is het mogelijk om vanaf station Lelystad regiobus 145 richting Switerband te nemen. Stap dan bij bushalte De Lange Streek in Swifterband over op regiobus 146 richting Dronten. Stap vervolgens uit op halte Rendierweg en loop in 7 minuten naar Tuinmeubelland. 

   Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar 9292.nl.


   Meer weten over Tuinmeubelland in Dronten? Zoals de openingstijden en regionale acties? Klik dan op de actiebutton en kom langs bij Tuinmeubelland! 

   Hier vind je tevens alle contactinformatie. Van harte welkom! > Tuinmeubelland Dronten