Winkelen op afspraak bij Tuinmeubelland >

Betaalmogelijkheden

Veilig én eenvoudig online betalen

Veilig online winkelen is zeer belangrijk. Daarom heeft Tuinmeubelland een ThuisWinkel Keurmerk, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet ondersteund door de Consumentenbond.

Tuinmeubelland maakt ook gebruik van een beveiligingscertificaat SSL. Je kunt dit herkennen aan de 'https' voor het webadres en aan het groene slotje in de adresbalk.

Tuinmeubelland biedt via de website diverse eenvoudige manieren van betalen in Nederland, België en Duitsland: via iDeal, creditcard, PayPal, achteraf via AfterPay of gespreid betalen via Spraypay. Betalen vanuit het buitenland kan uiteraard ook eenvoudig en veilig, lees meer informatie over buitenlandbetalingen.

Betalen via iDeal

Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk jouw bestelling bij Tuinmeubelland afrekenen. Je rekent in jouw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door jouw eigen bank. Het is niet nodig om je aan te melden, je kunt direct gebruik maken van iDeal.

iDeal wordt ondersteund door:

ideal-banken

Voordelen:

vinkje     Snelle levering van jouw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij Tuinmeubelland op de rekening staat;
vinkje     Jouw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;
vinkje     Jouw bestelling is direct betaald.

Betalen via Creditcard

Het is mogelijk om je online bestelling met creditcard te betalenTuinmeubelland brengt geen betaaltoeslag of andere extra kosten hiervoor in rekening. De creditcards welke ondersteund worden zijn: Visacard en Mastercard.

Betalen via PayPal

Met PayPal kun je alle online aankopen betalen door alleen jouw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Je dient over PayPal account te beschikken. Voor het afrekenen met PayPal brengt Tuinmeubelland een toeslag van 1,25% over het aankoopbedrag in rekening. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht om een deel van de betaalkosten voor Tuinmeubelland te dekken. Lees meer over PayPal.

Betalen via Overboeken of betalen in de winkel?

Wanneer je graag de betaling voor jouw bestelling per 'overboeking' wenst is dat uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zij zullen je bestelling dan telefonisch aannemen. Voor het overboeken gebruik je de onderstaande gegevens:

  • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
  • Onder vermelding van je: Naam, ordernummer en postcode
  • Tuinmeubelland valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Wil je betalen in één van de Tuinmeubelland winkels? Ook dan geldt: neem contact op met de Tuinmeubelland klantenservice.