15% korting met code: KORTING15

Afhalen mogelijk?

Afhalen in één van de mega stores?

Afhalen van producten is in de meeste gevallen helaas niet mogelijk. Alle zendingen worden standaard verzonden vanuit het centrale magazijn. Via de website is het mogelijk om zelf een keuze te maken voor een afleverdatum welke jou het beste uitkomt. In de meeste gevallen is de bezorging van jouw product(en) bovendien helemaal gratis en daardoor een stuk makkelijker. Wil jij toch liever je product afhalen in één van de mega stores? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel om de mogelijkheid hiervoor te bespreken. Het product dient dan namelijk nog wel vanuit het centrale magazijn naar de winkel verzonden te worden.

Product in het echt bekijken?

Bij ieder product op de website staat vermeld of het product in één van de mega stores bekeken kan worden, helaas is het vanuit de vestiging ook niet mogelijk om direct mee te nemen op enkele kleine artikelen na zoals wat accessoires, beschermhoezen, onderhoudsproducten, enkele vloerkleden en enkele barbecues, etc.

Op de website kun je op productniveau nakijken of het product bekeken kan worden in één van de mega stores of dat het product alleen via de website wordt verkocht. Zie hieronder hoe we dit laten zien:

te zien in de winkels   webonly; niet te zien in de winkels

Staan er winkels aangevinkt? Dan is het product te zien in de betreffende winkel. Let op: niet alle kleurvarianten en opstellingen zijn altijd aanwezig. 

Staat er 'webonly', dan is het product alleen online beschikbaar en te zien. Dit product is niet te vinden in één van de Tuinmeubelland winkels.

Klik hier voor meer informatie over bezorgingen

 

Terug naar de klantenservice