MAGAZIJNSALE tot 60% KORTING

Verzendmethodes

Standaard

Binnen Nederland worden bestellingen boven € 99,- gratis tot aan de eerste drempel bezorgd. Voor orders onder de € 99,- hebben een verzendtarief van € 4,95.  Het verpakkingsmateriaal (karton, pallet en plastic) wordt niet standaard meegenomen. Wil je dit wel? Kies dan voor de optie ‘servicelevering’.

Servicelevering

Voor € 49,- is een servicelevering tot in de tuin (mits via buitenom bereikbaar) mogelijk, ook wordt het verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen. De tuinmeubelen worden ongemonteerd op de plek gezet. De locatie dient goed bereikbaar te zijn via buiten. Is jouw tuin of terras niet goed bereikbaar? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op. De Servicelevering is alleen beschikbaar voor Nederland, inclusief de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Bij orders boven € 4000,- probeert Tuinmeubelland de servicelevering standaard in te plannen.

Afhalen mogelijk?

Standaard leveren we de bestelling aan huis. Afhalen van jouw bestelling in één van de winkels kan meestal niet. In de meeste gevallen is de bezorging van jouw producten namelijk gratis aan huis. Lees hier meer over afhalen van producten. En welke (kleine) producten wel beschikbaar zijn in de Tuinmeubelland winkels.

Appartement

Woon jij in een appartementencomplex, bijvoorbeeld op drie hoog, en wil jij graag jouw bestelling op de juiste plek laten neerzetten? Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Tuinmeubelland om te controleren wat de extra kosten zullen zijn.

Natuurstenen tuintafel

De levering van natuursteen tafels wordt verzorgd door de leverancier van deze tafels, Studio 20. Deze hebben veel ervaring met het vervoer en plaatsen van zware tafels. Heb je een natuursteen tuintafel besteld, in combinatie met tuinstoelen? Dan doet Tuinmeubelland haar best om de bezorging op dezelfde dag in te plannen. In alle gevallen is de bezorgdatum in overleg met de leverancier van de tafels zelf.


Terug naar de klantenservice