Verleng de avonden buiten > Bekijk Terrasverwarming!

Alles over Tuinmeubelland

832 views  October 1, 2019

De geschiedenis van Tuinmeubelland

Tuinmeubelland is hét bedrijf waar je terecht kunt als je op zoek bent naar kwalitatief goede  tuinmeubelen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Naast een zeer uitgebreide collectie tuinmeubelen heeft Tuinmeubelland vele loungesets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, parasolvoeten, partytenten, tuinkussens, terrasverwarmers, barbecues, buitenkeukens en accessoires in het assortiment. In 2003 zijn Jeroen, Mark en Babs de eerste tuinmeubelwinkel begonnen in Dronten.

2003 Start van tuinmeubelwinkel

Het idee om een eigen zaak te starten is niet zomaar uit de lucht komen vallen. De twee broers Mark en Jeroen, samen met zus Babs, groeiden op in een ondernemende familie. Als studenten begonnen zij in de zomer van 2003 met het verkopen van tuinmeubelen voor consumenten in een leegstaand pand in het winkelcentrum van Dronten. Op 30 januari 2004 openden zij de deuren van de eerste ‘Garden Gallery’ tuinmeubelwinkel in Dronten, toen al gevestigd op een mooie zichtlocatie op het bedrijventerrein met een grote showroom van zo’n 600 m2.

2003 Nieuw pand Garden Gallery

Het vernieuwde pand van ‘Garden Gallery’ in Dronten wordt geopend aan De Donge 2 in Dronten. Een nog mooiere zichtlocatie met een fenomenaal pand met een statige uitstraling.

Tuinmeubelland Dronten opent haar deuren opnieuw met een zeer grote showroom van wel 3.000 m2  verdeeld over twee verdiepingen waarbij een lift aanwezig is. Het stylingteam doet haar uiterste best om de winkel er altijd gezellig gedecoreerd erbij te laten staan volgens de laatste tuintrends. Wil je inspiratie opdoen? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

 • Gratis parkeren
 • Rolstoenvriendelijk
 • Gratis toiletten
 • Koffiehoek
 • Speelhoek voor de kinderen
 • AED beschikbaar

2011 Online webshop

Het domein GardenGallery.nl wordt vastgelegd met als doel om tuinmeubelen online te verkopen. Internet winkelen wordt steeds populairder bij het grote publiek. Met een professionele webshop staat Gardengallery.nl direct goed in Google en het wekt bovendien veel vertrouwen bij de bezoekers uit de winkel. 

Garden Gallery wordt Tuinmeubelland

Jeroen, Mark en Babs besluiten om de naam ‘Garden Gallery’ onder een andere naam door te laten gaan namelijk:  Tuinmeubelland. Deze naam past beter bij de visie en uitstraling van de huidige tuinmeubelmarkt.  Na de vernieuwde naam en strategie is Tuinmeubelland de snelst groeiende winkelketen van tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland. De belangrijkste speerpunten van Tuinmeubelland zijn:

 • Een zeer uitgebreid assortiment tuinmeubelen, partytenten en parasols van diverse merken
 • De allerlaagste prijsgarantie!
 • Een uitgestekende productkwaliteit & service.

2013 & 2014 Opening Tuinmeubelland Zaandam & Veghel

Door de groeiende vraag in kwalitatief goede tuinmeubelen zijn in 2013 en 2014 de vestigingen respectievelijk Zaandam en Veghel geopend. De panden bevinden zich op pure A-locaties en zijn goed daardoor bereikbaar. Bij de mega stores Veghel en Zaandam zijn goede faciliteiten aanwezig.

 • Gratis parkeren
 • Rolstoelvriendelijk
 • Lift aanwezig (Veghel)
 • Gratis toiletten
 • Koffiehoek
 • Speelhoek voor de kinderen

Tuinmeubelland Zaandam - opening 2013

In de bruisende stad Zaandam bevindt zich op het industrieterrein bij Loods 5, Tuinmeubelland Zaandam. Tuinmeubelland Zaandam bestaat uit een gelijkvloers showroom met een inhoud van ca. 2.500 m2. De koopavond in Zaandam is elke donderdag. Neem gerust een kijkje in de prachtige winkel voor veel tuininspiratie waar altijd een kopje koffie klaar staat.

Tuinmeubelland Veghel - opening 2014

Op het grote industrieterrein Poort van Veghel bevindt zich Tuinmeubelland Veghel. De winkel heeft een grote oppervlakte van maar liefst 3.500 m2. Dit is verdeeld over twee verdiepingen die te bereiken is met een lift. In de sfeervolle showroom ben je van harte welkom om inspiratie op te doen. De winkel is volledige gedecoreerd met stijlvolle accessoires en mooie sierkussens.

Terug naar de klantenservice