Koopzondag 21 april: 4 mega stores open >

Eden Outdoor l onderhoudsproducten voor tuinmeubelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eden
    Glas reiniger 650 ml
    Glas reiniger 650 ml
    € 22,95 incl. BTW
per pagina

Eden onderhoudsproducten voor tuinmeubelen

Is onderhoud van jouw tuinmeubelen belangrijk? Dat is het zeker en met de Eden onderhoudsproducten blijven jouw tuinmeubelen nog lang mooi en schoon. De onderhoudsmiddelen van Eden zijn onder andere diverse reinigings- en onderhoudsmiddelen voor teakproducten, polywood, vlechtwerk, textileen, aluminium, natuursteen, glas, spraystone, Sunbrella en vinyl. Daarnaast is er bij Tuinmeubelland ook een roestvlekken verwijderaar, een schimmel- en weerplekkenverwijderaar en een anti-vliegen- en muggenspray beschikbaar. Bij Tuinmeubelland vind je altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Eden Outdoor

Is het tijd voor onderhoud van jouw tuinmeubelen? Eden maakt producten van zeer hoge kwaliteit die jou helpen met het verlengen van de levensduur van jouw tuinmeubelen. Door goed onderhoud blijven jouw tuinmeubelen mooi en beschermd tegen vuil en vlekken. Het schoonmaken van vuil en vlekken kan gedaan worden met de reinigingsmiddelen van Eden outdoor. Zo is er bijvoorbeeld een speciale teak shampoo voor het reinigen van teak en een kwalitatief hoogwaardige teak olie die het materiaal weer een prachtige uitstraling geeft. Bovendien beschermt de olie het teakhout weer tegen de aanhechting van nieuwe vlekken en vuil.

Bestel direct Eden onderhoudsproducten bij Tuinmeubelland

De onderhoudsproducten van Eden Outdoor bestel je snel en veilig op Tuinmeubelland.nl Heb je vragen over het merk Eden of over een van de onderhoudsproducten? Neem dan gerust contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Heb je graag persoonlijk advies over welk onderhoudsproduct je nodig hebt of het gebruik hiervan? Breng dan een bezoek bij één van onze winkels.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels