Extreem hoge kortingen in de mega stores!

Patton barbecues

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben jij op zoek naar een prachtige houtskool barbecue van hoogwaardig keramiek? Dan is een barbecue van Patton zeker een goede keuze. Het kwaliteitsmerk voor  liefhebbers van buiten koken. Bij Tuinmeubelland vind je een assortiment aan Patton artikelen zoals bbq’s en barbecueaccessoires. De drie sterren in het Patton logo staan voor “Sun, Fun & Food”. Drie kenmerken die staan voor mooi weer, gezellige mensen en lekker eten. Want dat is immers waar veel Nederlanders van houden. In de zomer genieten in de tuin met een gezellige groep mensen en daarbij lekker eten. Bekijk het mooie assortiment en laat je verrassen door het prachtige producten van Patton.

Het assortiment Patton barbecues

Grillen als een echte Michelin sterrenkok met één van de luxe Patton houtskool barbecues. De bbq’s van Patton zijn ideaal voor het gebruik gedurende de gehele dag. Je kan er een overheerlijk ontbijt op klaarmaken, een lunch of ’s avonds een uitgebreide barbecue. De barbecues zijn vervaardigd uit een hoogwaardig keramiek. Door dit materiaal heeft de barbecue een constante temperatuur en kan deze verhit worden tot zo’n 1.000 graden Celsius. Op de Patton barbecues kan je goed grillen, roken maar pizza’s bakken behoort ook tot de mogelijkheden.

Een kleine greep uit de collectie Patton barbecues: 

  • Patton Kamado tafelmodel
  • Patton Kamado buitenkeukens
  • Barbecueaccessoires zoals: grillplaten en beschermhoezen

Patton barbecue kopen

Wil jij een Patton barbecue kopen? Neem dan gerust een kijkje bij de collectie van Tuinmeubelland. Het koken op een Patton bbq een groot genot aangezien veel kooktechnieken mogelijk zijn. Enkele barbecues zijn uitgerust met een Patton Bluetooth Smart thermometer op deze app “SmartThermo” kan de temperatuur van de barbecue op je mobiel worden afgelezen. Naast de collectie barbecues zijn er ook speciale Patton barbecueaccessoires verkrijgbaar zoals beschermhoezen en grillplaten.

Bestel nu jouw Patton barbecue online!

Bij Tuinmeubelland bestel je een Patton barbecue snel, gemakkelijk en veilig online via de webshop. Wil je graag eerst de barbecue in het echt bekijken? Bezoek dan één van de Tuinmeubelland winkels. Is het product op voorraad? Dan geldt voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.