Parasols & Voordeelbundels >

Starbrite onderhoud home & garden 

  • Onderhoudsmiddelen van Starbrite vind je hier.
  • Meer over het merk en de meest gebruikte producten vind je onderaan. 
  • Bekijk ook onderaan de onderhoudsbrochure.
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onderhoudsmiddelen van Starbrite

Het onderhoudsmerk Star brite® is van oorsprong dé toonaangevende producent van onderhoudsproducten in de watersport. Denk aan reinigers, beschermers, teakoliën, motorolie en brandstofadditieven. Omdat Star brite® wordt geleid door enthousiaste bootbezitters die elk product zelf op hun eigen boot testen, worden alleen de nieuwste technologieën en de ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Het gevolg is dat alle producten van Star brite® het best mogelijke zijn, in plaats van gewoon “goed genoeg”. In 2019 werd als uitbreiding een complete lijn hoogwaardige onderhoudsproducten voor tuinmeubelen geïntroduceerd.

Starbrite reiniger

De reiniger van het kwaliteitsmerk Star brite is voor vele materialen geschikt. Met de reiniger heb jij jouw tuinmeubel zo weer schoon. Daarbij Hydrateert en voegt UV-bescherming toe om verbleken en barsten te voorkomen. Het is namelijk aan te raden om een tuinmeubel meerdere malen per jaar te onderhouden. Deze reiniger is ideaal voor gebruik op vlechtwerk, polyrotan, Textilene®, Batyline®, metaal, aluminium, polywood, vinyl, plastic, kunststof, glas, polyester, rubber en leeroppervlakken

Starbrite beschermer

De beschermer van het kwaliteitsmerk Star brite is voor vele materialen geschikt. Met de beschermer blijft jouw tuinmeubelen er mooi uitzien. De beschermer voorkomt dat vuil kan aanhechten. Tevens bevat het product een Uv-filter ter voorkoming van verkleuring en veroudering. Deze beschermer is ideaal voor gebruik op vlechtwerk, polyrotan, Textilene®, Batyline®, metaal, aluminium, polywood, vinyl, plastic, kunststof, glas, polyester, rubber en leeroppervlakken.

Starbrite onderhoudsbrochure