Koopzondag 21 april: 4 mega stores open >

Partytent dak - losse doeken

Op zoek naar een los partytent dak? Bekijk hier alle losse doeken van Garden Impressions.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een partytent dak kopen? Bekijk losse doeken voor partytenten

Ben je op zoek naar losse doeken voor partytenten ter vervanging van jouw huidige partytentdoek? Bij Tuinmeubelland kun je een keuze maken uit partytentdoeken in verschillende kleuren. Heel praktisch als je een aantal jaren geleden een mooie partytent hebt gekocht en het frame nog prima is. Veel partytentframes zijn voorzien van een stevige coating wat de constructie tegen weersinvloeden beschermt. Ook de partytentdoeken en partytent zijwanden kunnen doorgaans jaren mee, maar in de loop van de tijd wil je het wellicht vervangen. Let op: de producten op deze pagina betreffen losse doeken, zonder tentframe. Wil je liever een volledige tent? Kijk dan snel bij alle partytenten.

Partytentdoeken onderhouden?

Hebben partytentdoeken eigenlijk wel onderhoud nodig? Jazeker, losse partytentdoeken en partytent zijwanden vragen om het nodige onderhoud. Je wilt er zo lang mogelijk van profiteren, ook al is het heel praktisch dat je een nieuw los doek kunt bestellen. Voor het schoonmaken kun je bijvoorbeeld de doekreiniger van het merk Eden gebruiken. Dit onderhoudsmiddel spuit je op het doek, laat het even intrekken en borstel je weer uit. Vervolgens met water afnemen en goed laten drogen. Tuinmeubelland adviseert om daarna een impregneermiddel op het doge partytentdoek of op de partytent zijwanden te gebruiken om het doek opnieuw waterafstotend te maken. Met deze onderhoudstips ben je helemaal klaar voor het bestellen van een partytentdoek!

Losse doeken voor partytenten of andere partytent onderdelen kopen?

Of je nu losse doeken, partytent zijwanden of volledige partytenten wilt kopen... Bestellen bij Tuinmeubelland gaat eenvoudig, snel en voordelig online. Bestellingen worden gratis bezorgd vanaf € 99 en je profiteer altijd van de laatste prijsgarantie. Losse partytentdoeken en partytentzijwanden worden eenvoudig verzonden via DPD, je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Wanneer het doek onderdeel uitmaakt van een grotere bestelling wordt er een bezorgafspraak met je gemaakt. Je kiest daarbij zelf de dag in onze online agenda. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland! 

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels