Blijf langer buiten, geniet van de zomeravonden!

De zomer loopt ten einde en dat betekent niet dat je ’s avonds gelijk weer binnen moet gaan zitten. Houd de zomer langer aan en geniet ’s avonds van een koele zomeravond. De ondergaande zon, een warme drank en gezelligheid met familie en vrienden. In de maanden augustus en september wordt het ’s avonds eerder donker, daalt de temperatuur en begint langzaam de herfst. Lees in deze blog onze tips om je tuin klaar te maken voor deze tijd van het jaar!


Droog buiten zitten

Een veranda is natuurlijk ideaal om zo lang mogelijk buiten te zitten. Hierdoor zit je altijd droog en beschut. Heb jij geen veranda, bekijk dan eens de Hawaii Lumen Led zweefparasol. Deze parasol geeft toch het gevoel van een overkapping en heeft lichtgevende baleinen. Waardoor je ’s avonds nog spelletjes kan spelen met je kinderen, een goed boek kan lezen of een gezellige borrel met vrienden kan houden.

Naast het droog zitten is sfeer natuurlijk erg belangrijk. Dit is eenvoudig te creëren door middel van een vuurtafel. Het grote voordeel van een vuurtafel is dat je geen last hebt van rook of vonken, de gasfles wordt weggewerkt in de tafel, waardoor je geen last hebt van een gasslang. De RVS-brander wordt mooi weggewerkt door de lavastenen of houtblokken. Vind je de vlammen iets te gevaarlijk in de buurt van je kinderen? Ga dan voor een glazen vierkante ombouw.

Warmte toevoegen

Heb je geen plek voor een vuurtafel en wil je wel graag extra warmte toevoegen? Kies dan voor een heater. De heaters zijn vervaardigd uit een aluminium frame met een halogeen verwarmingselement. Halogeen zorgt ervoor dat juist het lichaam verwarmd wordt en niet de lucht er om heen. Er zijn ook stijlvolle heaters speciaal voor je parasol. Onder de Hawaii zweefparasols kun je een terrasheater eenvoudig ophangen, hierdoor ontstaat er een aangename warmte onder de parasol dankzij de hangende heater.

Je kunt ook kleine gaslantaarns in jouw tuin zetten. Deze kun je gezellig op tafel plaatsen, maar ook op verschillende plekken in de tuin, bijvoorbeeld langs het tuinpad. Hierdoor bedrek je jouw hele tuin bij de gezelligheid. 

Tuinseizoenen zomeravonden Tuinmeubelland

Buiten eten

Wil jij ook graag buiten eten? Ga dan voor een mooie barbecue. Als jij een veranda in de tuin hebt, kun je nog lang buiten blijven eten. Door de veranda vang je minder wind en zit je altijd droog. Een barbecue in de nazomer kan dus nog prima. Bovendien geeft de barbecue ook warmte!

Naast de grote warmte bronnen, zijn er natuurlijk ook kleinere sfeervolle producten nodig. Koop mooie lantaarns of kandelaars en steek ’s avonds kaarsen aan. De kaarsen geven warmte en natuurlijk veel sfeer in jouw tuin.

Accessoires

Heb jij al een mooie loungeset of tuinset in je tuin staan? Maar mis je de gezelligheid, je eigen stijl of de sfeer in de set? Kleed de set dan mooi aan met een vrolijk buitenkleed, gekleurde sierkussens en een warm plaid. De buitenkleden, sierkussens en plaids zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun jij een eigen stijl toevoegen aan jouw tuin. Dineer je vaak buiten, bekijk dan eens het buiten servies van Tuinmeubelland. De sierkussens, plaids en buitenservies zijn in de mega stores te vinden.

Kortom ga in de tuin aan de slag, creëer warmte en geniet nog heerlijk van de maanden augustus, september en oktober!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?