Dé nieuwe trendkleur: koper

Ben jij dol op warme tinten? Dan is koper misschien wel wat voor jou. Het mag dan wel de nieuwe trendkleur zijn, maar tijdloos is ook zeker. Elk seizoen is er weer een andere kleur helemaal hot. De kleur van dit seizoen is koper. Koper is een warme kleur met een vleugje oranje, rood en bruin. Van welke woonstijl je ook houdt, koper past bij heel veel stijlen en kleuren. Koper is bij uitstek te combineren met grijstinten en zwart en wit.

Mixen & matchen met koper

Koper is niet alleen een mooie, warme tint, maar de kleur is ook nog eens heel goed te combineren met andere kleuren. Het past daardoor bij een industriële woonstijl, maar ook bij een bohemian of Scandinavische inrichting. Voor een echte warme uitstraling kan je koper het beste combineren met andere warme kleuren zoals bruin, donkerrood of okergeel. Houd je meer van lichte kleuren? Wanneer je koper met lichte kleuren zoals wit combineert, zal het een echte eyecatcher worden. Wil je graag een chique uitstraling? Combineer de kleur dan met grijs, een donkergroene tint of met het prachtige olijfgroen.

yima_tuinstoelen_koper_300x300

Tuinmeubelen in een koperkleur

Koper is dé nieuwe trendkleur van 2022. In onze nieuwe collectie zitten meerdere kopertinten verwerkt. Een tuinstoel in koperkleur, de kussens van een loungeset, een krukje, een buitenkleed. Wij hebben veel verschillende producten in ons assortiment die uitgevoerd zijn in een koperen tint. Het varieert van een donkerdere, warme koperkleur naar een wat knallende oranje kopertint.  Je kan er dus veel kanten mee op. Voor een leuke loungeset in koperkleur kan je eens kijken bij loungeset Fora. Een comfortabele tuinset met grijs aluminium frame en kussens in een donkere koperkleur. Ben je op zoek naar koperkleurige tuinstoelen? Kijk dan zeker eens naar tuinstoel Ross of tuinstoel Yima. 

Een buitenkleed in een koperkleur

Wil je graag een extra toevoeging in de koperkleur? Kijk dan eens bij ons assortiment aan buitenkleden. Ons buitenkleed assortiment is groot met daarin veel verschillende kleuren en prints, waaronder koper. Buitenkleed Gretha Ibiza koper is een leuk voorbeeld. De buitenkleden zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een formaat wat op jouw terras past!

ross_tuinset_koper_300x300
buitenkleed_gretha_ibiza_koper_300x300

Het plaatje helemaal compleet

Wil je het plaatje helemaal compleet? Dan kan je natuurlijk voor een bijpassend koperkleurig buitenkleed gaan, maar er zijn nog veel meer leuke toevoegingen te bedenken. Zo kan je het sfeertje doortrekken tot in de laatste details met een paar leuke koperen sierkussens. Dit een goedkopere oplossing om nog net even wat meer sfeer in het geheel te brengen. Wist je dat de Cosiscoop gaslantaarn in terra kleur er ook perfect bij past? Met de gaslantaarns kan je nooit misgaan.

trendkleur_koper_1

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels