Dé trendkleur van nu: groene tuinmeubelen

Je zal je misschien afvragen waarom je voor groen kiest terwijl een tuin vaak al erg groen is. Juist de combinatie met de verschillende tinten zorgt voor een mooi effect. Het geeft een fijne en natuurlijke uitstraling. Er bestaan natuurlijk veel verschillende groentinten. Khaki groen, mosgroen, jade groen, olijfgroen, zachtgroen, noem het maar op. Groen is ook nog eens heel tijdloos. Het is een tint die nog jaren mooi blijft en je zeker niet gaat vervelen.

Mixen & matchen met groen

Groen is een fijne kleur. Er zijn niet alleen heel veel tinten groen, maar groen is ook nog eens heel goed te combineren met andere kleuren. Ga je het liefst voor een natuurlijke uitstraling? Combineer dan verschillende groentinten met elkaar. Een lichte bruin- of grijstint is nog  leuk als toevoeging. Met deze kleuren vorm je een rustig geheel. Houd je van donkere en warme kleuren? Dan is donkergroen of jadegroen wat voor jou. Deze kleuren kan je perfect combineren met andere donkere en warme kleuren zoals okergeel of donkerblauw. Het zorgt voor een fijne harmonie en een gezellig geheel. Een andere goeie match zijn donkergroen en roze. Roze hoeft niet perse lief of meisjesachtig te zijn. Je hebt veel soorten roze, zoals een vergrijsde kleur roze of oudroze, die je uitstekend met groen kan combineren. Dit geeft het geheel een speelse uitstraling.

Nieuwe serie: Timmy

Wij zijn fan van de open geweven Timmy serie: hoogwaardig handgevlochten wicker in een bijzondere structuur. En met zowel mint- als grijstinten. 

timmy2

Lounge tuinmeubelen in een groene kleur

Heb jij liever het frame in een groene kleur of ga je voor groene kussens? Voor beide ben je in ieder geval bij ons aan het juiste adres. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit verschillende materialen. Voor een strakke witte loungeset met kussens in een mosgroene kleur ga je voor de Coba loungeset. Liever iets minder strak? Met de luxe Altoro loungeset met rope heb je een compleet andere uitstraling. Deze loungeset heeft een roestvrijstalen frame met groen rope en donkergrijze kussens. Topkwaliteit om jaren van te genieten.

altoro

Groene balkonsetjes: de Lexy serie

Komend jaar is de Lexy balkon serie echt een trendsetter. Stel de set zelf samen en mix en match met andere vrolijke voorjaarskleuren, zoals koper, wit en stijlvol grijs! Ideaal voor in een klein hoekje of op het balkon. Fantastische Lexy balkonsetjes!

lexygroen

Het groene plaatje compleet

Wil je het helemaal tot een mooi geheel maken? Kijk dan vooral eens naar andere producten. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassend buitenkleed of een bijpassende parasol in een groene tint. Wist je dat de gaslantaarns van Cosiscoop ook in een groene tint verkrijgbaar zijn? Heb jij liever geen grote groene accenten, maar wil je het klein houden? Een goeie oplossing hiervoor zijn sier- en tuinkussens! Doordat groen goed combineert met andere kleuren, kan je het eigenlijk nooit verkeerd  doen. Ook onze tuinkussen collectie bestaat uit verschillende groentinten.

Trendkleur_groen_2

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!