De Design trend van 2022: rope!

Ben je op zoek naar tuinmeubelen met een opvallend design? Dan laten we je graag kennismaken met rope tuinmeubelen, oftewel tuinmeubelen waarin touw is verwerkt. Dit is natuurlijk geen basic touw, maar een innovatief materiaal waarmee deze tuinmeubelen met de hand worden gevlochten. Kijk snel verder en laat je inspireren door deze mooie design trend van 2022!

Rope tuinmeubelen van Garden Impressions

Het toonaangevende merk Garden Impressions Outdoor begon een jaar of twee geleden met de allereerste tuinmeubelen met 'rope'. Eerst nog maar enkele modellen, want het gros van de meubels werd gemaakt met kunststof vlechtwerk en aluminium varianten. Rope/touw is qua uitstraling echt iets nieuws: door deze manier van vlechten kan er veel 'lucht' in het design komen. Dat is mooi en stijlvol, want veel tuinmeubelen zijn nogal 'massief'. Na het succes vanaf de introductie, heeft Garden Impressions in de 2022 collectie een brede range aan Rope tuinmeubelen opgenomen. Laat je verrassen door deze bijzondere stijlen: 

Rope voor eigen combinaties

Het mooie aan een nieuw collectiejaar is dat alle soorten tuinmeubelen nog in hele series verkrijgbaar zijn. Wanneer je je tuin opnieuw wilt inrichting is het vroege voorjaar dan ook dé tijd om inspiratie op te doen. Zo kan je nog hele series compleet combineren. Denk aan een loungeset met rope, gecombineerd met een tuinset of losse tuinstoelen in dezelfde stijl en kleurstelling. Laat je verrassen in één van de grote Tuinmeubelland mega stores!

Qualicord, een bijzonder touw

Materiaal wat gebruikt wordt voor tuinmeubelen moet sterk zijn, omdat het in weer en wind goed moet blijven. En dat voor meerdere jaren lang. De ontwikkeling van rope komt dan ook voort uit het gebruik van scheepstouwen. Garden Impressions noemt dit bijzondere touw dan ook 'qualicord', kwaliteitskoord. In de afbeelding zie je hoe het materiaal in lagen is opgebouwd, zo wordt het extra sterk en duurzaam in gebruik.

qualicord

Rope tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is een kwalitatief topmerk. De designs zijn stijlvol en vaak vrij klassiek. Afgelopen jaar is ook 4 Seasons Outdoor begonnen met een aantal modellen in de stijlvolle Rope uitvoering. Zowel bij de toprange als bij de betaalbare 'Taste' series. 

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!