Dé Tuinmeubel trends van 2022

Het inrichten van de buitenruimte is steeds meer een verlengstuk van de woonkamer binnen. Eén van de belangrijkste trends is het creëren van een loungegedeelte in je eigen achtertuin. En niet alleen de (tuinmeubel) inrichting daarvan wordt steeds completer. Maar denk ook aan de styling, de buiten verlichting, terrasverwarming, een buitenkleed en zelfs een wellness gedeelte. Jouw loungetuin komt steeds dichterbij. Durf te dromen en laat je op deze pagina vast inspireren met de mooiste tuinmeubeltrends van 2022!

2022 Tuinmeubeltrend #1: luxe platform lounge

Bij deze tuinmeubeltrend kom je gegarandeerd de loungebank niet meer af. Platform loungebanken zijn echt supercomfortabel en hebben heerlijk dikke kussens. Waan je in een luxe resort en pak een wijntje erbij. Vakantie 2022? Dat is platform loungen op jouw eigen terras. Bekijk hier alle platform loungesets.


sylvialoungeplatform

2022 Tuinmeubeltrend #2: languit loungen

Ook als je een klein hoekje over hebt, kan je een loungegedeelte in je tuin maken. Bijvoorbeeld door een afgeschermd hoekje te maken met een lounge ligbed. Verschuil je achter een paar mooie planten en ga even met de benen omhoog. Boekje erbij, oortjes in, niks meer aan doen. Voor extra comfort verstel je het geheel nog even in naar je eigen wens. Bekijk hier alle lounge ligbedden.

lounge-relax

2022 Tuinmeubeltrend #3: tropische sferen

Thuis op vakantie. Dat klinkt goed! Bij deze tuinmeubeltrend denken we aan bamboe, los gevlochten materialen en natuurlijke tinten. Want als je thuis kan ontspannen, dan hoef je eigenlijk helemaal niet weg. Het mooie aan deze tuinmeubeltrend is dat je weinig hoeft te doen aan styling. Door gebruik van bamboe of lookalikes, heeft het al een bijzondere look van zichzelf! Accessoires in lichte kleuren maken deze tuinmeubeltrend helemaal 'af'. Bekijk hier alle bamboe (look) loungesets.

bamboe

2022 Tuinmeubeltrend #4: trendkleur mint grey

Dé trendkleur die al jaren favoriet is? Alle kleuren grijs... Dat is ook niet zo verwonderlijk, want het is een praktische, stijlvolle kleur die zich makkelijk laat combineren met andere trendkleuren. De trendkleur van 2022 is mint grey: een stijlvolle kleur tussen mintgroen en lichtgrijs in. Weer een leuke variant die fris oogt. Bekijk hier alle groen-grijze loungesets.

80332fg_03141_41750_1_1_

2022 Tuinmeubeltrend #5: multifunctioneel

Hoekbanken zijn elk jaar populair. Het is een praktische opstelling waar je gezellig met veel mensen in kunt zitten. De collectie hoekbanken is dan ook vrij groot. Het model hieronder was afgelopen jaar al een groot succes: De Denver hoekbank. Leuk hieraan is dat je een zitgedeelte kunt verstellen tot een ligbankje. Heerlijk loungen, wat een top tuinmeubeltrend! Bekijk hier alle lounge hoekbanken.

denverlounge

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!