Tuinmeubelland Hardenberg: Nieuwe XXL mega store! Overname Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Tuinmeubelland neemt Plaggenmarsch Tuinmeubelen Hardenberg over over

Dronten 9-7-2021

Per 1 januari 2022 neemt de Tuinmeubelland organisatie Plaggenmarsch tuinmeubelen in Hardenberg over. Opening van de nieuwe zaak Tuinmeubelland Hardenberg: 11 februari 2022!

Op dit moment heeft Tuinmeubelland drie mega stores in Nederland: in Dronten (3000m2), Veghel (3000 m2) en Zaandam (2500 m2). Met de toevoeging van de nieuwe locatie in Hardenberg wordt er een mooie stap voorwaarts gezet in de groei van de Tuinmeubelland organisatie. De vestiging is met ruim 5000m2 de grootste vestiging tot nu toe.

De mega store in Hardenberg zal verder gaan onder de uitstraling van de Tuinmeubelland formule. Mark Ten Teije (Tuinmeubelland) en Gerben Plaggenmarsch (Plaggenmarsch Tuinmeubelen), hebben de overname in goed overleg besproken en samen afgestemd. Plaggenmarsch kent een historie van meer dan zestig jaar en is een bekende naam in de tuinmeubelmarkt. Tuinmeubelland dankt de familie Plaggenmarsch dan ook voor het vertrouwen en wenst hen alle goeds toe voor de toekomst.

Tuinmeubelland XXL Mega store: alles onder één dak

De huidige Plaggenmarsch vestiging in Hardenberg is één van de grootste showrooms van Europa op het gebied van tuinmeubelen. Ruimte genoeg om volop tuinmeubelinspiratie te bieden! Denk aan loungesets, lounge dining, tuinsets, parasols, barbecues en accessoires. Plaggenmarsch Tuinmeubelen zal dit tuinmeubelseizoen zelf voltooien. Vanaf dit najaar zal de winkel worden omgebouwd tot stijlvolle Tuinmeubelland mega store. Een deel van het personeel zal meegaan naar de nieuwe formule. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar wordt uiteraard groot gecommuniceerd wanneer het zo ver is.

Tuinmeubelland: de tuinmeubelspecialist voor iedereen!

Het echte buiten loungen is nog steeds volop in opkomst en biedt vele kansen voor de toekomst. De ruimte buitenshuis wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van de inrichting binnenshuis. Tuinmeubelland is een echte tuinmeubelspecialist en staat voor:

  • Een zeer uitgebreid assortiment diverse kwaliteitsmerken
  • Een uitstekende productkwaliteit en service
  • Gegarandeerd zeer scherpe prijzen!
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-*

Met name de scherpe prijs-kwaliteit verhouding onderscheidt Tuinmeubelland! Mooie tuinmeubelen bereikbaar en betaalbaar voor iedereen. In combinatie met de grote mega stores verspreid over Nederland én een sterke online strategie, is Tuinmeubelland klaar voor de toekomst. 

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.