De mooiste duurzame tuinmeubelen van nu!

De laatste jaren groeit de aandacht voor duurzame tuinmeubelen. Tuinmeubelland gaat graag in deze mooie ontwikkeling mee en heeft al een aantal duurzame productcategorieën om eens uit te lichten. Tijd om eens nader kennis te maken met deze stijlvolle, duurzame producten!

Duurzame bamboe tuinmeubelen

Bamboe tuinmeubelen zijn niet alleen dé trend van dit moment, het materiaal is ook nog eens duurzaam. Bamboe groeit zeer snel en kan ook snel geoogst worden. Door die efficiëntie gaat het ontbossing actief tegen. Het materiaal is zeer sterk, buigzaam, stijlvol én zeer geschikt voor buitengebruik. Redenen genoeg om je eens te laten inspireren door de mooie, duurzame collectie bamboe lounge tuinmeubelen van Tuinmeubelland!

Graniet: voor het leven

Een product wat jarenlang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft? Denk dan aan graniet, oftewel natuursteen. Tuinmeubelland heeft een paar prachtige, duurzame tuintafels die passen in een landelijke, of juist moderne stijl. Graniet is tijdloos en door de sterke eigenschappen een zeer duurzame aanschaf voor in jouw tuin. Bekijk de collectie granieten tuintafels. 

Duurzame acaciahouten tuinmeubelen

We laten je graag kennis maken met de duurzame Alora loungeset, welke volledig vervaardigd is uit acaciahout. Het materiaal van deze loungeset is in principe onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en heeft een prachtig design. Zowel de frames van de zitgedeelten van de loungeset als de tafel, zijn volledig gemaakt van acacia hout. Bekijk de Alora loungeset >

Duurzame styling: gerecyclede buitenkleden

Wil je het plaatje helemaal af maken? Kijk dan ook eens naar de mooie, gerecycelde buitenkleden van Tuinmeubelland! Met het buitenkleed Gretha kies je voor een hippe sfeermaker gemaakt van 100% gerecycled PET. Regen, zon of wind? De serie duurzame tuinkleedjes voor buiten zijn goed bestand tegen de diverse Nederlandse weersomstandigheden. Het vloerkleed is hitte- en vuurbestendig. Ook voelt het heerlijk warm en zacht aan. Het kleed kan ook perfect binnen in huis gebruikt worden. Bekijk de duurzame buitenkleden >

Het meest duurzame?

We willen het niet altijd horen... Maar, heel eerlijk: het meest duurzame wat je kunt bedenken is natuurlijk vooral nog langer genieten van je tuinmeubelen. Wanneer je een jaartje niet met het vliegtuig op vakantie gaat en bewust er voor kiest om lekker in je eigen achtertuin te blijven, ben je ook al heel goed bezig. En des te belangrijker is het om na te denken: wil je een goedkoop tuinmeubel voor even, of een mooie set voor het leven?

Nog een paar laatste tips: 

  • Je kunt je tuinmeubelen het beste jarenlang goed houden, door te investeren in goed tuinmeubelonderhoud en een goede bescherming. 

  • Geef je eigen tuinset een update door te kiezen voor een mooie nieuwe set tuinkussens! Heel leuk: er zijn ook all weather kussens die je buiten kunt laten liggen. En voor een aantal populaire loungesets is het zelfs mogelijk om een complete set loungekussens aan te schaffen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland? Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!