De top 10 loungesets van 2021

Het is langer licht, de temperatuur die stijgt en de lente komt eraan! Tijd om jouw tuin aan te pakken. Een likje verf hier en daar, nieuwe planten en misschien ben jij ook wel toe aan een nieuwe loungeset. Wil jij graag een nieuwe loungeset? Maar vind je het lastig om er één uit te zoeken. Tuinmeubelland helpt! 


Wij hebben de top 10 loungesets voor jou op een rijtje gezet. Deze top 10 is gebaseerd op onze verkoopcijfers. 

Lyon_1

Dé populairste loungeset van Tuinmeubelland is de Lyon. Al jaren staat deze loungeset in de top drie en dat is ook niet gek. Deze loungeset is en blijft absoluut een klassieker. Het is een wicker loungeset in de kleur grijs en eenvoudig uit te breiden met een loungestoel. Deze loungeset zit heerlijk en is daarnaast ook nog eens goed geprijsd!

Tampa_1

Beschik jij niet over een grote tuin? Maar juist over een klein en gezellig balkon. Bekijk dan eens de Tampa loungeset. Dit is de ideale set voor ieder balkon. De Tampa is in allerlei opstellingen te plaatsen, waardoor deze set altijd bij jou past!

Durban_1

Vorig jaar was de Durban dé populairste loungeset van 2020. Nu is de loungeset iets gedaald, maar alsnog een mooie derde plaats. De Durban is een aluminium loungeset en is origineel door de bank met twee stoelen. Wil jij eens iets anders dan de standaard hoekbank loungeset? Bekijk dan eens de Durban loungeset.

Bamboe

Zit een reisje naar Ibiza er voorlopig niet in? Maar vind jij die stijl helemaal geweldig? Dan is de bamboe loungeset écht wat voor jou! Deze bamboe loungeset bestaat uit een bank met twee stoelen, maar wij hebben nu ook een hoekbank loungeset opgenomen in ons assortiment en zelfs aluminium bamboe. Dit lijkt op echt bamboe, maar is gemaakt van aluminium, waardoor de set erg licht is en eenvoudig te verplaatsen. Bekijk hier alle bamboe loungesets. 

Altea_1

De Altea loungeset is net als de Lyon loungeset een echte klassieker. De Altea heeft dikke zit- en rugkussens, waardoor deze set veel comfort biedt. De Altea is makkelijk uit te breiden met een loungestoel.

Carlo_1

Wil jij graag veel mensen kwijt op de loungeset? Bekijk dan de Carlo loungeset. De Carlo loungeset lijkt een ‘normale’ hoekbank loungeset, maar heeft een schuin afgesneden hoekelement, waardoor er een volwaardige zitplek in de hoek wordt gecreëerd!

San-Luis_1

Een mooie aluminium loungeset op plek zeven. De San Luis loungeset is gemaakt van aluminium en door de poten krijgt de set een speels effect. De San Luis is al jaren populair binnen het assortiment van Tuinmeubelland en daarom is er dit jaar een nieuwe kleur toegevoegd: mint grijs!

Pertosa_1

Houd jij van een strakke aluminium loungeset? Dan is de Pertosa loungeset zeker het kijkje waard. De Pertosa is een aluminium platform loungeset, waardoor er extra ruimte aan de zijkant van de loungeset is voor bijvoorbeeld een kop koffie, een boek of een leuke plant.

Bruno_1

De Bruno loungeset heeft dit jaar de negende plaats gekregen. Deze set bestaat uit mooi grijs vlechtwerk en heeft veel comfort, met name door de dikke zit- en rugkussens. Wil jij de Bruno loungeset uitbreiden? Dat kan! Naast de loungeset heeft Tuinmeubelland ook een Bruno loungestoel in het assortiment.

Denver

De Denver loungeset oogt in eerste instantie als een standaard hoekbank loungeset, maar niets is minder waar. De Denver heeft een verstelbaar zitdeel. Waardoor je een comfortbel ligbed kunt creëren. Heerlijk voor een middagje ontspannen in de zon!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!