De top 10 terrasverwarming van 2019

Ben jij op zoek naar een mooie vuurtafel of heater? Er zijn veel verschillende soorten vuurtafels en heaters  zowel in kleur, formaat en materiaal. Tuinmeubelland helpt je graag! Hier vind je de top 10 vuurtafels en heaters  van Tuinmeubelland, gebaseerd op onze verkoopcijfers. Raak geïnspireerd door de verschillende stijlen, materialen en kleuren.  

Bekijk alle terrasverwarming  

1. Cozy living gas vuurtafel Faro 80x80 cm

De Cozy living gas vuurtafel Faro is de populairste terrasverwarming van Tuinmeubelland. Zie jij jezelf ook al heerlijk genieten in je tuin met een sfeervolle gas vuurtafel? Met deze Cozy living Faro sfeerhaard zit je er gegarandeerd lekker warm bij. Het grote voordeel is dat je geen last hebt van rook of vonken. Deze Faro Cozy Living sfeerhaard is vervaardigd uit een onderhoudsvrije RVS brander en RVS topblad afgewerkt met weerbestendige aluminium planken. 

2. Cosicube vuurtafel 95x95 cm

De sfeervolle Cosicube gas vuurtafel voor tuin of terras is gemaakt van sterk, duurzaam en geïmpregneerd douglas sparrenhout (grey wash) en een hoogwaardige RVS-bovenplaat. De hoogte (en de warmte) van de vlammen kunt u gemakkelijk regelen, zodat u bij iedere temperatuur heerlijk lang kunt genieten in uw tuin. In de vuurtafel van 95 x 95 cm kunt u eenvoudig en veilig uw (kunststof) gasfles tot maximaal 5 kg opbergen.

3. Cozy living vuurtafel Albufeira 132x89x61 cm

Deze Albufeira Cozy Living sfeerhaard is vervaardigd uit een onderhoudsvrije RVS brander en aluminium blad afgewerkt met weerbestendige aluminium planken. De RVS-brander wordt mooi weggewerkt door de meegeleverde witte stenen. 

4. Cosiloft lounge vuurtafel 100 cm

Zie jij jezelf ook al heerlijk genieten in je tuin met een sfeervolle gas loungetafel? Deze mooi vormgegeven loungetafel Cosiloft zwart heeft een extra sfeervol element, namelijk de ingebouwde vuurtafel. De Cosiloft lounge vuurtafel biedt optimale uitkomst als je op koelere dagen en avonden ook comfortabel buiten wilt zitten. Doordat het een gasvuurtafel is heb je geen last van vonken en rook.

5. Bordeaux hangende heater 43 cm

Ben je op zoek naar een praktische hangende terrasverwarmer? Dan is Bordeaux heater van kwaliteitsmerk Garden Impressions zeker een goede keuze. De mooie terrasheater is leverbaar in vier kleuren. De Bordeaux heater is vervaardigd uit een aluminium frame met een halogeen verwarmingselement. 

6. Cozy living gas vuurtafel Faro 60x60 cm

Deze Cozy living gas vuurtafel is hetzelfde als de populairste vuurtafel van Tuinmeubelland. Alleen is deze vuurtafel 60x60 cm, dus net iets kleiner. Deze Faro Cozy Living sfeerhaard is vervaardigd uit een onderhoudsvrije RVS brander en RVS topblad afgewerkt met weerbestendige aluminium planken.

7. Cosicube vuurtafel 70x70 cm

Deze vuurtafel is in een kleinere opstelling, dan de Cosicube die op de tweede plaats staat. De sfeervolle Cosicube gas vuurtafel voor tuin of terras is gemaakt van sterk, duurzaam en geïmpregneerd douglas sparrenhout (grey wash) en een hoogwaardige RVS-bovenplaat. De hoogte (en de warmte) van de vlammen kunt u gemakkelijk regelen, zodat u bij iedere temperatuur heerlijk lang kunt genieten in uw tuin.

8. Hangende heater retro 43 cm

Ben je op zoek naar een echte retro hangende terrasverwarmer? Dan is Retro heater van kwaliteitsmerk Garden Impressions zeker een goede keuze. De design terrasheater is leverbaar in vier kleuren. De Retro heater is vervaardigd uit een aluminium frame met een halogeen verwarmingselement.

9. Bordeaux hangende heater 60 cm

Ben je op zoek naar een praktische hangende terrasverwarmer? Dan is Bordeaux heater van kwaliteitsmerk Garden Impressions zeker een goede keuze. De mooie terrasheater is leverbaar in vier kleuren. De Bordeaux heater is vervaardigd uit een aluminium frame met een halogeen verwarmingselement. 

10. Cosiloft vuurtafel divider

De Cosiloft vuurtafel divider biedt optimale uitkomst als je op koelere avonden ook comfortabel buiten wilt genieten. Met de Cosiloft divider kan je gegarandeerd langer genieten van het buitenleven. Daarnaast biedt de vuurtafel ook de mogelijkheid tot een afscheiding van terras en gazon. Doordat het een vuurtafel op gas werkt, heb je geen last van vonken en rook zoals bij hout.

 Dit was de top 10 van Tuinmeubelland op het gebied van terrasverwarming. Hopelijk heb je nu een mooie vuurtafel of heater op het oog, zodat jij heerlijk warm buiten kunt zitten. Bestel eenvoudig online een terrasverwarmer. Ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan langs in een van de drie mega stores. Daar kan ons personeel jou helpen met het vinden van de juiste terrasverwarmer voor jou. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland!

Bekijk ook de andere top 10's:

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-