De top 10 tuintafels van 2019

Ben jij op zoek naar een mooie tuintafel? Er zijn veel verschillende soorten tuintafels zowel in kleur, formaat en materiaal. Tuinmeubelland helpt je graag! Hier vind je de top 10 tuintafels  van Tuinmeubelland, gebaseerd op onze verkoopcijfers. Raak geïnspireerd door de verschillende tuintafels.

Bekijk alle tuintafels  

 1. Penedo tafel 160x90 cm

Als je op zoek bent naar een praktische tuintafel met een mooi polywood ‘houtlook’ tafelblad, dan is de Penedo tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions een hele mooie optie. Deze tuintafel voor buiten combineer je eenvoudig met tuinstoelen van verschillende materialen. De Penedo tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poeder coating laag. Deze laag zorgt er voor dat het frame van de tuintafel kras- en stootvast is.

2. Derby teak tafel 240x100 cm

Het teakhouten tafelblad heeft een mooie, stoere look. Elk teakhouten tafelblad voor buiten heeft zijn eigentijdse uitstraling, omdat ieder stuk hout zijn unieke kenmerken heeft. Teakhout is van nature iets vettiger en hierdoor zeer duurzaam en uitstekend geschikt voor buiten. 

3. Louvre tafel Ø160 cm

De Louvre tuintafel van het kwaliteitsmerk Taste by 4 Seasons Outdoor is een robuuste dining tuintafel met een mooie lichte wash. De lichte wash zorgt voor een frisse uitstraling. Deze teakhouten tuintafel met aluminium poten is een gezellige ronde tuintafel en past echt in iedere tuin. Daarnaast is de tuintafel gemakkelijk te combineren met diverse tuinstoelen. De tuintafel heeft een handige driepoot, zodat de poot bij niemand in de weg zit. Het hout van deze tuintafel komt uit de kern van het sterkste teakhout. 

4. Vesper tuintafel 220x95 cm

De Vesper tuintafel is een moderne, strakke tuintafel voor buiten. De Vesper tuintafel is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame met een spraystone tafelblad. Het spraystone tafelblad is gemaakt van een geharde glasplaat voorzien van een zeer fijne korrelcoating. Deze coating geeft het tafelblad de uitstraling van natuursteen zoals bijvoorbeeld graniet.

5. Penedo tuintafel 230x100 cm

Als je op zoek bent naar een praktische tuintafel met een mooi polywood ‘houtlook’ tafelblad, dan is de Penedo tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions een hele mooie optie. Deze tuintafel voor buiten combineer je eenvoudig met tuinstoelen van verschillende materialen. De Penedo tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poedercoating. Deze laag zorgt ervoor dat het frame van de tuintafel kras- en stootvast is. 

6. Gabriël tuintafel 150x90 cm

De Gabriël tuintafel is een mooie tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions en heeft een zeer aantrekkelijke prijs. Wil je simpelweg niet een te dure tuintafel, maar wel kwaliteit, dan is de Gabriël tuintafel een goede keuze. Van deze tuintafel krijg je zeker geen spijt. De Gabriël tuintafel van Garden Impressions is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poeder coating.

7. Palmas tuintafel 180x100 cm

Wil je graag een mooie tuintafel, maar heb je geen zin in veel onderhoud? Met de Palmas tuintafel kan jij heerlijk lang genieten en heerlijk dineren. De Palmas tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Van deze stoere en mooie tuintafel heb je gegarandeerd jarenlang plezier. De Palmas tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige antraciet kleurige poedercoating laag. 

8. Sienna tuintafel Ø150 cm

De Sienna tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions is een prachtige ronde tuintafel. De tuintafel met grijs veiligheidsglas heeft een diameter van wel 150 cm en past perfect in een moderne tuin. Deze Sienna is een praktische tuintafel met een glazen tafelblad. Het frame is vervaardigd uit onderhoudsvrij aluminium met een stevige poedercoating en mat witte afwerking. 

9. Moreno tuintafel 250x100 cm

Op zoek naar een prachtige en grote tuintafel voor in de tuin? Dan is de Morena tuintafel van het kwaliteitsmerk Garden Impressions een echte aanrader. De moderne Moreno tuintafel is een ruime tafel die goed te combineren is bij vlechtwerk tuinstoelen. De Moreno tuintafel is vervaardigd uit een onderhoudsvrij en weerbestendig aluminium frame met een polywood tafelblad met ‘houtlook’ latten.

10. Tulsa teakhouten tafel 300x100xH76 cm

Ben je op zoek naar een tuintafel met een warme en natuurlijke uitstraling? Dan is een robuuste natuurlijke teakhouten tuintafel een perfecte keus. Teakhouten tuintafels combineer je gemakkelijk met tuinstoelen van andere materialen zoals wicker of kunststof. De Tulsa teakhouten tuintafel heeft een mooie, stoere ‘look’. Elke teakhouten tuintafel heeft zijn eigen uitstraling, omdat ieder stuk hout zijn unieke kenmerken heeft.

Heb jij voldoende inspiratie opgedaan en weet jij precies welke tuintafel bij jou past? Kijk dan eens online bij Tuinmeubelland. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag extra advies. Kom dan langs in één van de mega stores.

Bekijk ook andere top 10's:

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-