Nieuw: Elektrische terrasverwarming

Wanneer het weer kouder wordt, wil je natuurlijk nog steeds op het terras kunnen zitten. In de voor- en nazomer is het dan nog heerlijk om buiten te zitten. Met elektrische terrasverwarming is dit geen probleem. Met de diverse soorten en maten elektrische terrasverwarming zit er altijd één tussen die bij jouw terras past. Zo zijn er zowel hangende als staande heaters en zijn deze ook in verschillende soorten verwarming te verkrijgen, zoals hallogeen of infrarood. Infrarood verwarming is zeer populair omdat infrarood je verwarmt en niet de lucht eromheen. Hieronder lees je meer over de voordelen van elektrische terrasverwarming. Kijk hier voor het aanbod van elektrische terrasverwarming bij Tuinmeubelland.

Voordelen van elektrische terrasverwarming

De voordelen van elektrische terrasverwarming zijn onder andere dat deze in een gesloten ruimte gebruikt kan worden, ideaal dus om als verwarming te gebruiken in de gesloten verranda. Daarnaast heeft elektrische terrasverwarming geen opwarmtijd en is een elektrische terrasverwarmer over het algemeen in de aanschaf én het verbruik goedkoper dan gas. Een ander groot voordeel van de hangende heaters is dat deze ook aan jouw parasol kan worden bevestigd. Niet iedereen beschikt over een overkapping of paviljoen en het bevestigen van een elektrische terrasverwarmer aan jouw parasol is dan een praktische oplossing.

Een van de nadelen van elektrische terrasverwarming, ten opzichte van gas terrasverwarming, is dat je een stopcontact nodig hebt. Houdt hier dus rekening mee met de plek waar je de verwarming wil ophangen. Vaak zit er een lang snoer bij de heater. Lijkt jou dit lastig? Dan kan je ook voor een verwarming op gas gaan, kijk dan hier voor meer informatie over gas terrasverwarming.

Naast elektrische en gas terrasverwarming heeft Tuinmeubelland nog diverse lounge vuurtafels. Kijk hier voor het aanbod van lounge vuurtafels.

Elektrische terrasverwarming kopen bij Tuinmeubelland

Elektrische terrasverwarming kopen doe jr gemakkelijk en snel op Tuinmeubelland.nl. Meer weten over elektrische terrasverwarming of een zakelijke offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Liever persoonlijk advies?  Dan kun je natuurlijk ook een bezoek komen brengen aan een van onze winkels.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!