De top 10 barbecues van 2019

Ben jij op zoek naar een mooie barbecue? Er zijn veel verschillende soorten barbecues  zowel in kleur, formaat en materiaal. Tuinmeubelland helpt je graag! Hier vind je de top 10 barbecues van Tuinmeubelland, gebaseerd op onze verkoopcijfers. Raak geïnspireerd door de verschillende merken, materialen en kleuren.

Bekijk alle barbecues   

 1. Boretti Robusto gasbarbecue

De Boretti Robusto outdoor kitchen is een stoere mat zwarte barbecue. Deze robuuste barbecue heeft vier hoofdbranders die onafhankelijk van elkaar werken. Dit zorgt ervoor dat je de temperatuur prima per stuk vlees of vis kunt regelen. Alle krachtige hoofdbranders werken op 4,6 kW en hebben stevige kunststof bedieningsknoppen met RVS-look. Ideaal om een lekker kippetje te garen of een zelfgemaakte gehaktrol met spek. De Boretti Robusto wordt met gasdrukregelaar gratis bij je thuis geleverd.

2. Boretti Carbone houtskoolbarbecue

De Boretti Carbone outdoor kitchen is een lust voor het oog door het mooie design. De houtskoolbarbecue is uitgerust met een praktisch inklapbare werkblad, een stevig onderstel met wieltjes en een flessenopener. Zo ben je nooit de bieropener kwijt en heb je altijd aanspraak bij de barbecue. Ook is deze luxe houtskool barbecue voorzien van een in dubbelwandige deksel met thermometer. Is er net iets te veel vlees tegelijkertijd klaar? Geen probleem; de Boretti Carbone heeft een warmhoudrek om het vlees warm te houden. De barbecue is voorzien van een kolenrek welke in hoogte verstelbaar is. Zo kun je de temperatuur naar eigen wens instellen door het rek omhoog of omlaag te zetten.

3. Boretti Terzo cast iron houtskoolbarbecue

Deze mooie houtskool barbecue Terzo is een dikke stalen, onverslijtbare barbecue. De houtskoolbarbecue is ideaal voor op een balkon, terras of in de tuin. Deze stoere barbecue heeft uiteraard de stoere merkaccenten van Boretti. De temperatuur is af te lezen op de thermometer aan de bovenzijde. Deze stoere Terzo cast iron Boretti barbecue is gemakkelijk op te pakken dankzij de handvaten aan de zijkant van de barbecue. In de barbecue zit een gemakkelijke afneembare bak voor het as.

4. Jamie Oliver Home gasbarbecue

Deze Jamie Oliver BBQ Home 4, met zijbrander, heeft een zeer hoge kwaliteit. De buitenkant is gemaakt van RVS en beschikt over grillroosters van gietijzer. Gietijzer wordt warmer dan roosters van een ander materiaal en het behoudt daarmee langer zijn warmte. De barbecue heeft een stevig onderstel met twee handige wieltjes zodat hij makkelijk verrijdbaar is. De drie branders zijn gemakkelijk te bedienen en werken zeer krachtig. Het is natuurlijk het mooiste om te koken op hoge temperaturen. De zijbrander is erg handig om de bijgerechten of sausjes op te bereiden.

5. Patton Kamado Grill 21 barbecue

Deze Patton Kamado 16" barbecue is vervaardigd uit een keramische schaal en daarmee bestand tot 1.000 graden Celsius. De vleessappen blijven heerlijk behouden in deze houtskool barbecue. Het is mogelijk om met deze heerlijke barbecue te grillen, roken, maar ook pizza’s kunnen ermee gebakken worden. Dankzij de handige luchtstroom kan er gecontroleerd worden gebarbecued. De barbecue is voorzien van een keramische schaal zodat het vlees sappiger en malser blijft in vergelijking met andere barbecues. De Patton Kamado 16 barbecue wordt standaard uitgevoerd met een degelijk en verrijdbaar onderstel. 

6. Jamie Oliver Sizzler Premium

De Jamie Oliver Sizzler Premium barbecue is ideaal om heerlijk voor je vrienden eten te bereiden. Met een kookoppervlakte van 43,5 cm is deze barbecue geschikt voor ongeveer 8 personen. De afmetingen van de Sizzler Premium BBQ zijn 104 cm hoog met een diameter van 47 cm. Jamie Oliver heeft de barbecue zelf ontworpen, met een mooi design en vele handige functies. Het is dé ideale barbecue. De Jamie Oliver Sizzler Premium barbecue is gemakkelijk te verrijden door de grote wielen. Ideaal om jouw barbecue veilig op te bergen na gebruik. De houtskoolbarbecue is voorzien van ventilatieroosters. Met de ventilatieroosters is de temperatuur in de barbecue uitstekend te regelen.

7. Jamie Oliver adventurer barbecue

De Jamie Oliver Adventurer barbece is een zeer stijlvolle compacte barbecue. Deze meeneem barbecue met een diameter van 38 cm is door Jamie Oliver zelf ontworpen. De barbecue heeft een mooi design en weegt bijna niks. De Adventurer barbecue van Jamie Oliver is 38,5 cm hoog, 38,5 cm breed en 38,5 cm diep. Door zijn lichte gewicht en compacte formaat is deze barbecue ideaal om mee te nemen naar het park of vrienden. De Jamie Oliver adventurer barbecue is voorzien van een ventilatierooster. Met het ventilatierooster is de temperatuur in de barbecue goed te regelen.

8. Boretti Vittoria houtskoolbarbecue

Deze mooie houtskool barbecue Vittoria is van alle gemakken voorzien waaronder een handig opbergrek, een RVS flesopener en gereedschapshaken zodat je het werkblad vrij kunt houden om jouw vlees op voor te bereiden. Dit mooie designmodel heeft uiteraard de strakke merkaccenten in RVS uitgevoerd. Het kookoppervlak is zeer royaal met zijn afmeting van 43 x 57 centimeter en heeft 2 gietijzeren grillroosters. De temperatuur kan je eenvoudig beheersen met de luchtroosters aan de zijkanten van de barbecue. De temperatuur is af te lezen op de thermometer aan de bovenzijde. De barbecue Vittoria heeft een uitneembare kolenbak en aslade en is daarmee eenvoudig schoon te houden.

9. Boretti Barilo houtskoolbarbecue

Deze mooie houtskool barbecue Barilo is een dikke stalen, onverslijtbare barbecue. De ruime houtskoolbarbecue heeft een kookoppervlakte van 84 x 41 centimeter. Genoeg ruimte om heerlijke vlees- en visgerechter op klaar te maken. Dit mooie designmodel heeft uiteraard de strakke merkaccenten. De Barilo barbecue is voorzien van één gietijzeren bakplaat en twee gietijzeren grillroosters. De temperatuur is af te lezen op de thermometer aan de bovenzijde. Deze stoere Barilo Boretti barbecue is niet zonder handschoenen aan te pakken. In de barbecue zitten drie kolenverdelers en een as-opvangbak die er gemakkelijk uit te halen zijn. Aan de zijkant van de Barilo barbecue zitten vier luchtroosters.

10. Boretti Forza gasbarbecue

De Boretti Forza outdoor kitchen is een stoere barbecue . Deze barbecue heeft vier hoofdbranders die onafhankelijk van elkaar werken. Dit zorgt ervoor dat je de temperatuur prima per stuk vlees of vis kunt regelen. Alle krachtige hoofdbranders werken op 4,6 kW en hebben RVS bedieningsknoppen. Ideaal om een lekker kippetje te garen of een zelfgemaakte gehaktrol met spek. De Boretti Forza bevat twee gietijzeren grillplaten, ideaal om je visje te bereiden. De zijbrander is eenvoudig aan en uit te zetten en zeer gebruiksvriendelijk. Op de zijbrander kun je prima je bijgerechten of sausjes op bereiden. De Forza heeft een ronde deksel dit zorgt voor een prima circulatie van de warmte. Ideaal om jouw grotere stukje vlees heerlijk te garen.


Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!