NIEUW, nu geopend: Tuinmeubelland Cruquius & Outlet

OPEN ! Vanaf 3 maart 2023 openen de deuren van de nieuwe mega store Tuinmeubelland Cruquius & Outlet. Met ruim 2000m2 inspiratie en meer dan 150 sets is deze grote tuinmeubelwinkel met recht een bezoekje waard. Het is de allergrootste in Cruquius en omgeving. De nieuwe 2023 collectie staat voor je klaar, samen met een heerlijk kopje koffie. Van harte welkom.

Voor meer informatie en het bezoeken van Tuinmeubelland Cruquius & Outlet klik je op onderstaande button!

Tuinmeubelland & Outlet Cruquius: twee formules in één uniek concept

Binnen de Tuinmeubelland outlet in Cruquius zijn er twee formules met verschillende kenmerken en opties qua logistiek:

  • De OUTLET: binnen deze formule gaan we voor de allerscherpste prijs voor jou als klant. Alle ‘extra’s’ zijn eruit gehaald, zoals bezorging aan huis. Veel showroom modellen kunnen daarom direct worden meegenomen in je aanhanger. Bekijk goed van te voren hoe groot de lounge meubelen zijn. Wil je een outlet meubel alsnog laten thuisbezorgen? Dan kost dat in de regel € 75,- binnen Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). Voor tarieven in het buitenland, neem je contact op met de winkel.

  • De populaire BEST VERKOCHTE collectie: Deze selectie bevat de topmodellen van de Tuinmeubelland lounge tuinmeubel collectie. De echte populaire ‘hardlopers’ van dit moment. Tuinmeubelland biedt de service dat alle producten boven de € 99,- gratis en (binnen het tuinmeubelseizoen) vaak binnen één werkdag thuis geleverd worden. Veel producten zijn daarom niet voorradig in de winkel. Let op: er geldt een toeslag voor leveringen op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!