Style tuin trends voor 2023

2023 Tuinmeubel style trend #1:Ibiza & bohemian style

Wil je zo graag die Spaanse sfeer die je op vakantie hebt in je eigen tuin voelen? Maak jouw tuin dan in Bohemian sfeer, en kom helemaal tot rust in je eigen sfeervolle achtertuin. Een Bohemian style achtertuin herken je aan de natuurlijke kleuren, vele prints en materialen die met elkaar gecombineerd worden. Alles is zacht qua kleur en materiaal. Dit zie je dan ook terug in de tuinmeubelen die passen in deze Bohemian style. De tuinmeubelen die passen in deze sfeer zijn gemaakt van (bamboe) hout, rotan en keramiek.

2023 Tuinmeubel style trend #3: Romantische, landelijke style

Een Romantische tuin is een tuin met heel veel sfeer, veel bloemen, knusse hoekjes en voornamelijk een warme en gemoedelijke uitstraling. Romantische tuinen worden vaak gelinkt aan de Engelse cottage tuinen. Grote pergola’s met rozen, veel roze en roodtinten, hout en ronde vormen.  Een bistrosetje is ook echt een setje wat een romantische sfeer weergeeft in je tuin. Maar ook sets met prachtig met de hand gevlochten vlechtwerk passen perfect binnen deze romantische stijl.

2023 Tuinmeubel style trend#2: Scandinavische style

Houdt je van lichte en natuurlijke kleuren en veel rust, dan is de Scandinavische style echt iets voor jouw tuin. In deze style zie je veel hout, strakke vormen, eenvoud en voornamelijk puurheid en weining poespas. Bijpassend bij deze style vindt je rustige en duurzame tuinmeubelen die echt passen in een tijdloze tuin.

2023 Tuinmeubel styletrend #4: Modern chique style

Een moderne tuin is een tuin die tijdloos is, rust uitstraalt, een strakke basis heeft en een tuin is om echt tot rust te komen. Bijpassend bij deze tuin zijn dan ook strakke tuinmeubelen met rechte lijnen. Bekijk ook eens de stijlvolle tuinbankjes van Tuinmeubelland > 
Sets van aluminium passen perfect bij de modern chique stijl. Deze sets zijn mooi te combineren met een sfeervolle maar strakke tafelhaard van Cosi. 

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels