Pasen 2020: de mooiste Paastrends voor de styling van jouw tuin

Pasen 2020 wordt een beetje anders dan andere jaren. We gaan er niet met de hele familie, maar blijven grotendeels rondom huis. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen voor Pasen 2020 erg goed en kan je lekker buiten genieten in je tuin, op je terras of onder de overkapping. Tuinmeubelland helpt je natuurlijk graag bij de styling van jouw tuin. Want wij merken dat veel mensen de tuin aan het opknappen zijn. Vier ook vakantie in eigen tuin en lees alles over de Paastrends van 2020!

De Tuinmeubelland mega stores zijn met gepaste maatregelen, op 2e Paasdag gewoon geopend. Ook zijn er vele scherpe folder aanbiedingen. Wil je naar een Tuinmeubelland winkel? Lees meer via onderstaande link.

Pasen 2020: Heerlijk buiten eten

Als je aan Pasen denkt, is de kans groot dat je een mooie brunch voor je ziet met een grote groep gezellige mensen. Dit jaar wordt de setting iets kleiner, maar brunchen kan natuurlijk nog steeds! En bovendien zorgt buiten eten, direct voor dat echte vakantie gevoel. Ga met je eigen gezin lekker buiten eten en stijlvol de Paastafel aankleden.

Dé Paas trendkleur van 2020: mosgroen

In navolging van de trendkleuren voor binnen, is mosgroen een echte trendkleur voor buiten geworden. En dan bij voorkeur in mooie luchtige setjes, die met stijlvol touw (rope) zijn afgewerkt. Groen is een kleur die erg makkelijk te combineren is met andere voorjaarskleuren zoals houttinten, wit, lichtgroen en natuurlijk Paasgeel.

pasen 2020

Stijlvol de Paastafel aankleden

Natuurlijk mogen Paaseieren niet ontbreken op jouw Paastafel, en natuurlijk Paasbroodjes, Paasbloemen en van die kleine kuikentjes. Aangezien je waarschijnlijk meer tijd thuis doorbrengt, is het ook erg leuk om zelf broodjes te bakken. En dan ook compleet; van deeg tot aan het eindresultaat. Bij de Tuinmeubelland winkels vind je ook veel mooie accessoires voor je Paastafel. Denk aan prachtige buitenkleedjes, oftewel tuinkleedjes die erg geschikt zijn voor buiten en meteen je Paastafel veel sfeervoller afkleden. Bij Tuinmeubelland vind je in de winkels ook mooie stenen borden, kommetjes en bloemen. Deze verkopen we niet online, maar vind je wel in één van onze mega stores. paastafel dekken

Uitgelicht: pastel kunststof tuinsetjes

Ga je graag helemaal los met de styling in voorjaarstinten? Kijk dan eens bij de kunststof tuinsetjes online. Prachtige pasteltintjes, en voor elk budget.

kunststof tuinsetjes in pasteltinten

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!