Top 10 lounge dining sets 2020

Het nieuwe tuinseizoen van 2020 is begonnen! De zon gaat schijnen, de tuinen komen langzaam in bloei en het is tijd om alles buiten weer op orde te maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe lounge dining set, maar weet je niet waar je moet beginnen? Tuinmeubelland helpt!


Wij laten je graag de top 10 lounge dining sets van 2020 zien gebaseerd op onze verkoopcijfers. Raak geïnspireerd door de diverse kleuren, stijlen en materialen.

Een lounge dining set is de ideale combinatie tussen een tuinset en een loungeset. Een lounge dining set heeft een hogere zit en een hogere tafel, waardoor er eenvoudig aan gedineerd kan worden.

 Bekijk hier alle lounge dining sets  

1. Jaru lounge dining set

Jaru lounge dining set Tuinmeubelland

Net zoals vorig jaar is de Jaru de populairste lounge dining set binnen Tuinmeubelland. De lounge dining set is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium met daarom heen weerbestendig wicker. De Jaru set kan uitgebreid worden met een lounge dining stoel, hiermee creëer je eenvoudig een extra zitplek!

2. Blakes lounge dining set

Blakes lounge dining set Tuinmeubelland

Op de tweede plek staat de Blakes lounge dining set. Dit is een mooie aluminium set en beschikbaar in twee kleuren; een wit frame met donkere kussens en een donker frame met donkere kussens.

 3. Tropea lounge dining set

Tropea lounge dining set Tuinmeubelland

De Tropea lounge dining set is een aluminium set en biedt plaats aan zeven personen. De lounge dining set is voorzien van comfortabele kussens en heeft mooie rondingen in de armleuningen. De zitting is van textileen, wat ook weer voor extra zitcomfort zorgt.

4. Alaska lounge dining set

Alaska lounge dining set Tuinmeubelland

De Alaska lounge dining set is een wicker lounge dining set die in twee kleuren leverbaar is; licht grijs en vintage willow. Beide kleuren zijn in een linker en rechter opstelling verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een Alaska lounge dining set die bij jou past!

5. Lapa lounge dining set

Lapa lounge dining set Tuinmeubelland

De Lapa lounge dining set staat op een vijfde plaats en is een echte prijstopper binnen de lounge dining collectie. De Lapa heeft een aluminium frame met daaromheen wicker vlechtwerkdraad. De Lapa heeft een strakke vormgeving en daardoor een gangbare lounge dining set voor iedereen.

6. Brendon lounge dining set

Brendon lounge dining set Tuinmeubelland

Nieuw in het assortiment dit jaar is de Brendon lounge dining set. De Brendon is een prachtige lounge dining set naar de nieuwste trend: rope! De Brendon is een echte eyecatcher in de tuin en kan worden uitgebreid met een lounge dining stoel of een sportbank.

7. Plaza lounge dining set

Plaza lounge dining set Tuinmeubelland

Op de zevende plek staat de Plaza lounge dining set. De Plaza serie wordt ieder jaar uitgebreid. De Plaza serie bestaat uit de kleuren wit of donker grijs en sommige onderdelen kun je bestellen met een teaklook detail. Met de Plaza serie kun je alle kanten op en is eenvoudig uit te breiden.

8. Nova lounge dining set

Nova lounge dining set Tuinmeubelland

De Nova lounge dining set is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame met weerbestendig half rond wicker vlechtwerkdraad. De Nova serie heeft verschillende kleuren in het assortiment en zijn diverse opstellingen verkrijgbaar.

9. Senja lounge dining set

Senja lounge dining set Tuinmeubelland

Nieuw in het assortiment en dus nieuw in de top 10 lounge dining sets is de Senja lounge dining set. De Senja is verkrijgbaar in twee kleuren: donker grijs en mint grijs en beide kleuren zijn in de linker en rechteropstelling verkrijgbaar. De Senja heeft een nieuwe trend in zich, namelijk: minder materiaal, meer lucht. De aluminium latten van de Senja lounge dining set zijn smaller dan de overige lounge dining sets, wat de set een ‘open’ uitstraling geeft.

10. Camilo lounge dining set

Camilo lounge dining set Tuinmeubelland

Op de tiende plaats staat de Camilo lounge dining set. De Camilo is in twee kleuren verkrijgbaar: donker grijs en een nieuwe kleur: barista. De Camilo is een mooie aluminium set bestaande uit een hoekbank, lounge dining tafel en een sportbank.

Dit was de top 10 lounge dining sets van Tuinmeubelland voor het jaar 2020. Heb jij nog vragen over bepaalde sets? Neem dan contact op met de klantenservice. Wil jij graag de sets in het echt zien? Kom dan langs bij één van onze inspirerende mega stores.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!