Styling tips voor Pasen

Vrolijke Paastakken in jouw tuin

Maart is alweer halverwege en dat betekent dat we ons langzaam aan op maken voor de lente. We trekken weer meer naar buiten en daarmee moet alles weer 'lente-proof'; heb je de Tuinmeubeltrends van 2016 al gezien? Met de lente in zicht, betekent dat ook dat het weer bijna tijd is voor Pasen! De Pasen valt in 2016 vroeg, want dit jaar vieren we Pasen op 27 en 28 maart. Heb je het hele huis al vol staan met prachtige Paasdecoratie? Voor wie last minute nog wat inspiratie zoekt om een gezellige Paassfeer te creëren of een mooie Paastafel te dekken, zijn hier nog wat stylingtips!

Pasen is een feest met familie en vrienden en brengt gezelligheid met zich mee; we gaan gezellig samen brunchen of dineren en maken het in en rondom huis gezellig met voorjaarsdecoratie. Zo is iedereen wel bekend met de Paastak. Dit geeft natuurlijk een gevoel van lente, en dat is precies waar we met zijn allen wel aan toe zijn na een lange, koude winter. Kleur doet het natuurlijk altijd goedmet Pasen; ook dat geeft ons allemaal een heerlijk lente gevoel. Zo kun je met enkel mooie tulpen op een simpele manier al een heel gezellige, vrolijke sfeer creëren.


Creatief met Paaseitjes

Maar wees eens creatief; vervang de standaard wilgentakken bijvoorbeeld door een andere tak. In principe is elke boom of struik die rond Pasen bloeit geschikt om mooie Paastakken van te knippen. Versier de takken met eigengemaakte decoraties, zoals eitjes of blaadjes.

Daarnaast moeten we de paaseitjes niet vergeten. Chocolade eieren zijn natuurlijk heerlijk en absoluut een must om in huis te hebben, maar je kunt ook zelf aan de slag. Ga eens gezellig eieren verven! Dit jaar is de kleur goud erg trendy. Daarnaast zijn naturel kleuren als bruin en zwart en pasteltinten als roze en groen erg populair. De eierdopjes kun je ook nog eens als plantenpotje gebruiken. Zo heb je een leuke mini plantenpot welke je eventueel ook nog met draad op kunt hangen.

 

Paasdecoratie shoppen

Toch liever mooie decoratie shoppen? Dat kan natuurlijk ook!

En alle winkels staan boordevol met prachtige tuinmeubelen, gestyled met mooie accessoires. Denk aan mooie lantaarns, leuke vazen en bijvoorbeeld high tea standaards. Alles in de nieuwste pasteltinten.

Kom lekker shoppen bij Tuinmeubelland, vast Fijne Paasdagen!  

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?