paasinspiratie loungeset met gele kussens

Vrolijk Pasen in jouw tuin!

Heerlijk lente! Pasen valt vroeg dit jaar in 2024. Heb je het hele huis al vol staan met prachtige Paasdecoratie? Voor wie last minute nog wat inspiratie zoekt om een gezellige Paassfeer te creëren of een mooie Paastafel te dekken, zijn hier nog wat stylingtips! Pasen is een feest met familie en vrienden en brengt gezelligheid met zich mee; we gaan gezellig samen brunchen of dineren en maken het in en rondom huis gezellig met voorjaarsdecoratie. In veel huizen is bijvoorbeeld een grote vaas met paastakjes te vinden. Dit geeft natuurlijk een gevoel van lente. Kleur doet het natuurlijk altijd goed met Pasen; ook dat geeft ons allemaal een heerlijk lente gevoel. Zo kun je met enkel mooie tulpen op een simpele manier al een heel gezellige, vrolijke sfeer creëren.

Shoppen met Pasen

Tuinmeubelland heeft de nieuwe collecties in de winkels staan. Op 2e Paasdag zijn alle winkels van Tuinmeubelland geopend.

En alle winkels staan boordevol met prachtige tuinmeubelen, gestyled met mooie accessoires. Denk aan mooie lantaarns, leuke vazen en bijvoorbeeld high tea standaards. Alles in de nieuwste pasteltinten. 

Kom lekker shoppen bij Tuinmeubelland, vast Fijne Paasdagen!  

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!