Tips voor Valentijn!

Hoe vier jij Valentijn? Ga je romantisch doen of is het een dag als alle andere dagen? Tuinmeubelland helpt je graag op weg met tips om deze Valentijn onvergetelijk te maken!

Valentijnstip 1: Warmte!

Verras je geliefde met een ontbijtje in de buitenlucht. Te koud? Welnee, met een lekkere heater, luxe gas vuurtafel of stijlvolle lantaarn zit je altijd goed! Bekijk hier alle terrasverwarming >

Valentijnstip 2: Samen in een ligbedje

Wat is er romantischer dan samen in een ligbedje loungen... Vergeet de hele wereld en geniet in een duurzaam bamboe ligbed voor buiten, geschikt voor twee personen. Denk ook aan de styling met stijlvolle roze tuinkussentjes!

Valentijnstip 3: buiten bubbelen

Dit is voor de echte romantici onder ons. Degenen die even een echt statement willen maken: buiten bubbelen is dé Valentijnstip van dit moment. Kies voor een opblaasbaar bubbelbad, zeer betaalbaar en praktisch! Tuinmeubelland heeft opblaasbare bubbelbaden van Intex en Bestway. 

Valentijnstip 4: privacy :-)

Als je dan toch de tuin in bent samen, dan zit je natuurlijk niet te wachten op nieuwsgierige pottenkijkers, toch? Een schaduwdoek is een perfecte oplossing om wat stijl en schaduw in je tuin te brengen, maar ook om wat permanente privacy te regelen. Wist je dat Tuinmeubelland een grote collectie Nesling schaduwdoeken heeft? Bekijk hier alle schaduwdoeken >

Valentijnstip 5: sfeerverlichting en muziek

Sfeer maak je door verlichting en muziek. En wat is beter dan dit te combineren in één oplossing. Wist je dat Tuinmeubelland de stijlvolle LED speakers van Garden Impressions in het assortiment heeft? Echt superromantisch voor een avondje buiten. De Tuinmeubelland winkels hebben vanaf het voorjaar ook weer heel veel mooie accessoires, zoals vaasjes, droogbloemen, kaarsenhouders, kunststof plantjes en nog veel meer. 

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!