TREND! Mooie ronde vormen

Ronde vormen komen weer terug! Na jaren van steeds strakkere vormen, heeft de nieuwe collectie van 2022 ook prachtige ronde vormen. Helemaal passend in de trend van een organische of botanische inrichting. Op de foto hierboven vind je bijvoorbeeld de San Leone loungeset. Deze set heeft het allemaal: stijl, duurzaamheid, bijzondere designvormen...

Ronde vormen zijn letterlijk en figuurlijk 'zachter' dan strakke lijnen. Lees en kijk mee naar de updates van de nieuwe tuinmeubelcollectie!

Ronde tafels: stijlvol rond of opvallend ovaal

Ronde of ovale tafels zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook heel praktisch! Want hoeveel mensen je ook op bezoek krijgt, je schuift er altijd een stoeltje bij en iedereen is 'gelijk'. Tuinmeubelland is fan van de Lucas-serie van Garden Impressions waar je hieronder wat voorbeelden van ziet. Mooie, afgeronde vormen, luchtig design en licht in gewicht. Echt helemaal van nu!

lucastuinsetrond

Mooie ronde vormen: fantastisch voor lounge

Niet alleen voor tafels zijn ronde vormen mooi, ook voor verschillende lounge opstelingen is dit een opkomende trend. Niet iedereen heeft namelijk de ruimte om een grote hoekopstelling neer te zetten. Tuinmeubelland ziet dat de opkomst van wat compactere loungesets met ronde vormen wat meer in opkomst is. Onderstaande foto is ook een loungeset uit de Lucas-serie. Zo kan je je hele tuin in dezelfde stijl inrichten!

lucasloungerond

Uitgelicht: Panama hangstoel

Heb je een hoekje over in je tuin en wil je graag even helemaal opgaan in wat tijd voor jezelf? Kruip dan weg in een stijlvolle Panama hangstoel, met mooie ronde vormen. Wat deze uitvoering zeer comfortabel maakt, is het extra dikke kussen en de weersbestendigheid. 

panamarond

Ronde buitenkleden

Op de foto van de Panama hangstoel zie je ook een mooi buitenkleedje. Dit is het 'Antique' buitenkleed van Garden Impressions Outdoor. Zeer geschikt voor buitengebruik. En het geeft het geheel heel eenvoudig wat extra uitstraling. Het gebruik van een buitenkleed is namelijk hét geheim van een warmere uitstraling, zoals je die ook binnenshuis hebt.

rond-buitenkleedje

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de vier Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en vindt wat je zoekt. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.