Einde seizoensaanbiedingen >

Led buitenlampen Moodlight & Speaker

Nieuw: mooie led buitenlampen met moodlight in wisselende kleuren en ingebouwde speakers. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. garden impressions
  Piramide verlichting H20cm - Meerkleurig
  Piramide verlichting H20cm - Meerkleurig
  Speciale prijs € 19,95 incl. BTW Normale prijs 20% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 24,95 )
 2. garden impressions
  Rondo verlichting H20cm met speaker - Meerkleurig
  Rondo verlichting H20cm met speaker - Meerkleurig
  Speciale prijs € 49,95 incl. BTW Normale prijs 17% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 59,95 )
 3. garden impressions
  Egg verlichting H23cm - Meerkleurig
  Egg verlichting H23cm - Meerkleurig
  Speciale prijs € 49,95 incl. BTW Normale prijs 17% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 59,95 )
 4. garden impressions
  Drum verlichting H25cm - Meerkleurig
  Drum verlichting H25cm - Meerkleurig
  Speciale prijs € 49,95 incl. BTW Normale prijs 17% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 59,95 )
 5. garden impressions
  Egg verlichting H23cm met speaker - Meerkleurig
  Egg verlichting H23cm met speaker - Meerkleurig
  Speciale prijs € 59,95 incl. BTW Normale prijs 20% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 75,00 )
  Gratis verzending!*
 6. garden impressions
  Blocko verlichting H20cm met speaker - Meerkleurig
  Blocko verlichting H20cm met speaker - Meerkleurig
  Speciale prijs € 59,95 incl. BTW Normale prijs 20% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 75,00 )
  Gratis verzending!*
 7. garden impressions
  Campo staande lamp H180 - Meerkleurig
  Campo staande lamp H180 - Meerkleurig
  Speciale prijs € 109,00 incl. BTW Normale prijs 16% voordeel ( t.o.v. adviesprijs € 129,00 )
  Gratis verzending!*
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Unieke buitenlamp met led verlichting en speaker?

Een knusse sfeerverlichting in elke kleur die je wilt, de lampen Cozy Living zijn de beste toevoeging aan je veranda of paviljoen ‘s avonds. Sommige lampen bevatten zelfs een Bluetooth speaker die je de mogelijkheid geven om je favoriete muziek buiten af te spelen; de nieuwe collectie Cozy Living Moodlight lampen heeft veel te bieden. Met de bijbehorende afstandsbediening kun je zelf bepalen welke kleur de buitenlamp moet zijn. Verander bijvoorbeeld je veranda in een kalme loungeplek met zacht oranje licht of andere warme kleuren. Kleur je omgeving in kleuren zoals: groen, rood, blauw, geel, paars, wit, roze, oranje en nog veel meer. Dit is allemaal perfect te bedienen met de makkelijk bruikbare afstandsbediening. Als je niet kan kiezen welke kleur je wilt voor de buitenlampen, kun je ook kiezen voor de ’smooth’ optie op de afstandsbediening. Dit zorgt voor een soepele overgang tussen de zeven verschillende kleuren zodat je van elke kleur kunt genieten.

Led-buitenlamp-speaker-Tuinmeubelland-2020

Wat maakt deze led buitenverlichting uniek?

De Cozy Living Moodlight Egg is compact en makkelijk te dragen, wat betekent dat je alle donkere plekken in je tuin kunt bereiken en verlichten. Deze geweldige tuinlamp is niet alleen beschikbaar om jouw tuin te verlichten, maar ook als Bluetooth speaker. Dit geeft jou de mogelijkheid om je lievelingsnummers te beluisteren terwijl je tot rust komt in je tuin- of loungeset. Deze Cozy Living Moodlight Egg is er ook in een andere variant; de vierkante Cozy Living Moodlight Blocko met Bluetooth speaker. Deze stabiele versie van de Cozy Living Moodlight staat bijvoorbeeld leuk op een tuintafel of tuinset. Met deze led buitenlampen, versterkt door Bluetooth speakers, maak je jouw feestjes ook leuker; muziek en licht ineen. Dezelfde opties zijn beschikbaar voor de modellen; Rondo, Drum en Piramide. De Egg, Blocko, Rondo en Piramide zijn elk twintig centimeter hoog. Het model drum is vijfentwintig centimeter hoog; de perfecte grootte om gemakkelijk mee te nemen. Alle draagbare Cozy Living Moodlight led lampen zijn waterbestendig en gemaakt voor buitengebruik, wat betekent dat je de lampen gewoon buiten kan laten staan. De Cozy Living led lampen kunnen wel tot 8 tot 10 uur achtereen gebruikt worden per oplaadbeurt, wat betekent dat je de hele avond van de mooie kleuren en muziek kunt genieten. De Cozy Living Moodlight lampen zijn simpel op te laden met de bijgeleverde USB-kabel.

Cozy Living Moodlight heeft niet alleen handige speakerlampen, maar ook staande buitenlampen. De Moodlight Campo en de Moodlight Venice biedt jou een mooie toevoeging aan jouw tuinset buiten. Deze staande buitenlampen van 180 centimeter hoog, zijn waterbestendig en ook gemaakt voor buitengebruik. De poten van beide buitenlampen zijn antraciet gekleurd en geven net als de speakerlampen licht in zeven verschillende kleuren. Je kunt de Campo en Venice natuurlijk ook gewoon gebruiken om de omgeving te verlichten. Combineer de Cozy Living Moodlight, en creëer zo je eigen ultieme buitenomgeving. Koop nu de Cozy Living Moodlight tuinlampen en breng de sfeer weer terug op je balkon, dakterras of in je tuin!

Moodlight Staande buitenlamp multicolour

De Moodlight Campo en de Moodlight Venice biedt jou een mooie toevoeging aan jouw tuinset buiten. Deze staande buitenlampen van 180 centimeter hoog, zijn waterbestendig en ook gemaakt voor buitengebruik. De poten van beide buitenlampen zijn antraciet gekleurd en geven net als de speakerlampen licht in zeven verschillende kleuren. De Cozy Living led lampen kunnen wel tot 8 tot 10 uur achtereen gebruikt worden per oplaadbeurt, wat betekent dat je de hele avond van de mooie kleuren en muziek kunt genieten. Na gebruik zijn ze handig en simpel op te laden met een meegeleverde USB-kabel.

Moodlight Buitenlamp BT speaker multicolour klein

De Cozy Living Moodlight multicolour is compact en makkelijk te dragen, wat betekent dat je alle donkere plekken in je tuin kunt bereiken en verlichten. Deze geweldige tuinlamp is niet alleen beschikbaar om jouw tuin te verlichten, maar ook als Bluetooth speaker. Dit geeft jou de mogelijkheid om je lievelingsnummers te beluisteren terwijl je tot rust komt in je tuin- of loungeset.  Deze sfeervolle lamp is in vier soorten beschikbaar. Namelijk de Egg, Drum, Rondo en Piramide. Deze lampen zijn gemakkelijk van kleur, volume en muziek te bedienen met een bijgeleverde mini afstandsbediening of via je eigen telefoon. Daarnaast is de Cozy Living Moodlight multicolour lamp ook nog eens spatwaterbestendig. De Cozy Living led lampen kunnen wel tot 8 tot 10 uur achtereen gebruikt worden per oplaadbeurt, wat betekent dat je de hele avond van de mooie kleuren en muziek kunt genieten. Na gebruik zijn ze handig en simpel op te laden met een meegeleverde USB-kabel.

Buitenlamp multicolour klein (egg + rondo + drum + piramide)

De Cozy Living Moodlight multicolour is compact en makkelijk te dragen, wat betekent dat je alle donkere plekken in je tuin kunt bereiken en verlichten. De lampen uit  deze Cozy Living Moodlight collectie brengen enorm veel sfeer met zich mee voor in jouw tuin. Zo kun je gemakkelijk zelf met een afstandsbediening aan geven welke kleur je wilt aan hebben of je kunt verschillende kleuren met elkaar laten overlopen. Dit geeft een vrolijk en een zeer speels effect, en is zeker leuk voor de wat donkere avonden. De Cozy Living led lampen kunnen wel tot 8 tot 10 uur achtereen gebruikt worden per oplaadbeurt, wat betekent dat je de hele avond van de mooie kleuren en muziek kunt genieten. Na gebruik zijn ze handig en simpel op te laden met een meegeleverde USB-kabel.