De top 10 lounge dining sets van 2021

De tuinen komen in bloei, de zon gaat steeds vaker schijnen en de temperatuur stijgt. Kortom: het tuinseizoen gaat beginnen! Wil jij dit jaar graag een nieuwe lounge dining set, maar weet je niet waar je moet beginnen? Tuinmeubelland helpt jou!


Wij hebben de top 10 lounge dining sets voor jou op een rijtje gezet. Deze top 10 is gebaseerd op onze verkoopcijfers.

1. Jaru lounge dining set

Jaru-lounge-dining-set

De populairste lounge dining set van Tuinmeubelland is de Jaru! De Jaru lounge dining set is vervaardigd uit een aluminium frame met daarom heen weerbestendig wicker. Een comfortabele lounge dining set om heerlijk in te dineren of te ontspannen. De Jaru lounge dining set is uit te breiden met een loungestoel en is verkrijgbaar in een linker en rechter opstelling.

2. Lapa lounge dining set

Lapa-lounge-dining-set

De Lapa lounge dining set is een echte prijstopper binnen de collectie van Tuinmeubelland. De Lapa is gemaakt van wicker en heeft een strakke vormgeving waardoor de set in iedere tuin past. Bij de set is er gebruik gemaakt van mooie materialen, waardoor je gegarandeerd lang plezier hebt van deze lounge dining set.

3. Blakes lounge dining set

Blakes-lounge-dining-set

De Blakes lounge dining set is al jaren een populaire set bij Tuinmeubelland. Dit jaar is de Blakes in vier kleuren beschikbaar: donker grijs, mos groen, licht grijs en mint grijs. Ben jij op zoek naar een strakke aluminium lounge dining set? Dan past de Blakes zeker bij jou!

4. Alaska lounge dining set

Alaska-lounge-dining-set

De Alaska lounge dining set is gemaakt van een aluminium frame met daaromheen weerbestendig L-shape wicker draad, waardoor je het gehele jaar kunt genieten van deze lounge dining set. De Alaska lounge dining set is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en vintage willow en leverbaar in een linker en rechter opstelling. 

5. Tropea lounge dining set

Tropea-lounge-dining-set

De Tropea lounge dining set heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De Tropea was altijd verkrijgbaar in het donker grijs, maar sinds dit jaar ook in het mint grijs. De zitting van de Tropea is gemaakt van textileen met daarop een comfortabel kussen. Textileen veert mee, wat zorgt voor een prettig zitcomfort!

6. Plaza lounge dining set

Plaza-lounge-dining-set

De Plaza serie is binnen Tuinmeubelland de meest uitgebreide serie. De Plaza is in twee kleuren verkrijgbaar: wit en donker grijs en je kunt bij beide kleuren kiezen voor teak look details. De Plaza serie bestaat uit verschillende banken, tafels en stoelen en ze zijn ook nog uit te breiden met sportbankjes en bijzettafels. Wil jij zelf je lounge dining set samen stellen? Bekijk dan eens de Plaza serie.

7. Camilo lounge dining set

Camilo-lounge-dining-set

De Camilo lounge dining set is een strakke aluminium set, maar door de hoge tafel met naar buitenlopende poten krijgt de set een speels effect. De set is in twee kleuren verkrijgbaar: donker grijs en barista. Kenmerkend voor de Camilo is de hoge rugleuning, wat ideaal is voor langere mensen.

8. Brendon lounge dining set

Brendon-lounge-dining-set

De Brendon lounge dining set heeft een strak aluminium design, met een afwerking van rope. Hierdoor is de set een echte eyecatcher in de tuin. De Brendon lounge dining set is uit te breiden met een sportbankje en een loungestoel. De set is in een linker en rechter opstelling verkrijgbaar.

9. Nova lounge dining set

Nova-lounge-dining-set

De Nova lounge dining set heeft een onderhoudsvrij aluminium frame met daaromheen half rond wicker vlechtwerkdraad. De tafel is voorzien van een polywood tafelblad. Polywood geeft de set een luxe uitstraling. De Nova set is in meerdere opstellingen kleuren verkrijgbaar.

10. Alora lounge dining set

Alora-lounge-dining-set

Nieuw binnen in de top 10 is de Alora lounge dining set. De Alora is gemaakt van acaciahout en heeft donker grijze kussens, wat mooi contrasteert tegenover het lichte van het hout. De set valt op door de ronde armleuningen en de rope details. Wil jij de Alora lounge dining set graag uitbreiden? Dat kan, door de Alora loungestoel.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!