Top 5 meest populaire parasols

Populaire parasols bij Tuinmeubelland

Op zoek naar een parasol? Welke kun je dan het beste kopen? Tuinmeubelland biedt een groot assortiment parasols. Hieronder vind je de Top 5 meest populaire parasols op een rij. Bekijk hier het aanbod van parasols bij Tuinmeubelland.

Top 5 meest populaire parasols

 

1. Hawaii zweefparasol

De Hawaii zweefparasol van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een zeer stevige parasol en is makkelijk te bedienen met het handvat en de hendel aan het frame. Bijzonder is dat deze parasol verticaal en horizontaal verstelbaar is een eenvoudig 360graden draaibaar. De Hawaii zweefparasol is te verkrijgen in een vierkant en ronde vorm en heeft verschillende afmetingen.

 

2. Athene zweefparasol

Heb je geen budget voor een Hawaii parasol maar wil je wel kwaliteit? Of wil je wel een zweefparasol maar dan een slag kleiner? De Athene zweefparasol is dan precies wat je zoekt. Net als de Hawaii parasol is de Athene zweefparasol gemaakt van hoogwaardige kwaliteit van het merk Garden Impressions en bovendien gemakkelijk te bedienen. De Athene parasol is te verkrijgen in drie kleuren en wordt geleverd inclusief kruisvoet. De kruisvoet dient nog wel te worden verzwaard met vier tegels.

3. Almeria parasol

De Almeria parasol is een gemakkelijk op te zetten parasol met een stevig aluminium frame van 3,8 cm dik. De Almeria parasol is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en wordt geleverd zonder parasolvoet zodat je zelf een keuze kunt maken welke parasolvoet het beste in jouw tuin past.

4. Lotus parasol

De Lotus parasol is uitgevoerd met 180grams polyester doek en is voorzien van een eenvoudig draaimechanisme. De Lotus parasol heeft een diameter van 300cm en is verkrijgbaar in verschillende sfeervolle kleuren. Zo geeft de Lotus parasol een mooie uitstraling aan je tuin.

5. Manilla parasol

Een leuke ronde parasol voor in je tuin? De Manilla parasol is een ronde parasol van 250cm en te verkrijgen in veel vrolijke kleuren. Zo is er voor iedere tuin een geschikte Manilla parasol. De glasfiber en de buigzame baleinen van de Manilla parasol laten de parasol er erg modern uitzien. Door het glasfiber kan de parasol bovendien tegen een stootje en kan hij niet gaan roesten. De Manilla parasol heeft een 250grams polyester doek en het frame is gemaakt van aluminium.

Online bestellen op Tuinmeubelland.nl

Meer weten over de parasols uit de top 5? Of vragen over andere parasols, beschermhoezen en parasolvoeten? Je kan met alle productvragen bij ons terecht. Neem contact op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Voor persoonlijk advies kun je een bezoek komen brengen  aan een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland?Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!