Nieuws: Tuinmeubelland tuinbankjes op de Margriet Winterfair 2015

Van 13 tot en met 19 november 2015 vindt de Margriet Winterfair plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement van Margriet staat al jaren bekend om de gezellige sfeer, leuke optredens en een overzicht van de leukste najaar trends. Ook vind je er workshops en kan je zelfs via Vip-arrangement de hele dag verwend worden. En als je even de benen wilt strekken, dan kan dat op de Tuinmeubelland tuinbankjes. Er staan tientallen Tuinmeubelland tuinbankjes en daar zijn wij natuurlijk trots op!

Heb jij al een tuinbankje?

Tuinbankjes zijn helemaal hip en door het compacte formaat overal makkelijk te plaatsen. Ze zijn niet alleen handig voor de knusse hoekjes in de tuin, maar bijvoorbeeld ook leuk bij de erker en/of de voortuin. Gezellig aangekleed met bijvoorbeeld een grote lantaarns, mooie pompoenen of andere herfst accessoires. Tuinbankjes zijn doorgaans gemaakt van stevig gecoat aluminium en licht van gewicht. Hierdoor zijn ze makkelijk te verplaatsen. Naast tuinbankjes, vele tuinmeubelen, parasols, partytenten, vuurtafels, verkoopt Tuinmeubelland ook stijlvolle tuinaccessoires die jouw tuinbankje helemaal af maken.

Een tuinbank kopen?

Dat kan eenvoudig online in de Tuinmeubelland webshop of in een van de winkels van Tuinmeubelland. In deze tuinmeubelwinkels staat een groot assortiment aan tuinmeubelen, zoals tuinsets, loungesets, tuinbanken, parasols, partytenten en nog veel meer. Ook voor het beste, persoonlijke advies kom je gewoon even langs. Onze medewerkers vertellen je graag alles over de verschillende materialen die gebruikt worden bij tuinbankjes en andere tuinmeubelen. En natuurlijk ook over de bescherming en het onderhoud van alle tuinmeubelen, zodat je nog jarenlang plezier kunt hebben van jouw aankoop. Graag tot ziens!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!