Verstelbare tuinstoelen top 5 | Tuinmeubelland

Ben je op zoek naar een verstelbare tuinstoel? En kan je wel wat advies gebruiken? Voor de meeste mensen blijft het lastig om zonder kennis van tuinstoelen een goede keus te maken voor de meest geschikte verstelbare tuinstoel. Daarom willen wij je graag meer vertellen over verstelbare tuinstoelen en de belangrijkste verschillen om op te letten. Daarnaast geven wij je een Top 5 van meest verkochte verstelbare tuinstoelen bij Tuinmeubelland, op basis van onze verkoopcijfers. Nu alvast shoppen?

Belangrijke kenmerken van verstelbare tuinstoelen

Op het eerste gezicht lijken aluminium tuinstoelen natuurlijk allemaal op elkaar, maar waar zitten nu de belangrijkste verschillen in? Verstelbare tuinstoelen, ook wel standenstoelen genoemd, worden meestal gemaakt van een aluminium frame met een beschermende powdercoating. De bespanning van het zit- en ruggedeelte is dan uitgevoerd met textilene all-weather doek. Dit doek zorgt er voor dat de tuinstoel comfortabel zit zonder kussen.

In de voordelige tuinstoelen worden de doeken doorgaans geweven van iets dunnere kunststof draadjes dan het textilene in de duurdere prijsklasse. Daarnaast worden de tuinstoelen in de goedkopere prijsklasse vaak voorzien van kunststof bevestiging materiaal en de doorgaans iets duurdere stoelen voorzien van gegoten aluminium bevestigingspunten. Gegoten aluminium is vaak duurzamer en steviger. En als laatste wordt een verstelbare tuinstoel in de duurdere prijsklasse vaak uitgevoerd met een dikker aluminium framewerk, dit zorgt uiteraard voor meer stevigheid maar ook voor een luxe en robuuste uitstraling.

Wil je persoonlijk advies over welke verstelbare tuinstoel het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van de Tuinmeubelland winkels. 

Top 5 best verkochte verstelbare tuinstoelen

Laat je inspireren door de top 5 best verkochte verstelbare tuinstoelen van Tuinmeubelland!

1. Rosa verstelbare tuinstoel

Kwalitatief hoogwaardige verstelbare tuinstoel met een aluminium frame en gegoten aluminium bevestigingen. Deze stoel is voorzien van een zeer goede kwaliteit textilene all-weather doek. Een topper in alle facetten! De Rosa serie is overigens zeer uitgebreid, zo kun je naast de Rosa verstelbare stoel ook kiezen voor een stapelbare variant, bijpassende voetenbank en tuintafel die precies bij de kleurstelling van de Rosa past. 

2. Prado verstelbare tuinstoel

De meest luxe verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelland. Deze verstelbare tuinstoel is voorzien van een zwaar aluminium frame met daarin een textilene all-weather doek. Deze stevige en luxe tuinstoel is uiteraard voorzien van gegoten aluminium bevestigingen. En naar wens te combineren met voetenbank en tuintafel in dezelfde kleurstelling.

3. Santos verstelbare tuinstoel

De Santos is een populaire verstelbare tuinstoel voorzien van een textilene all-weather doek. Deze tuinstoel is zeer gunstig geprijsd en voorzien van kunststof bevestigingsmateriaal. Voor een zeer scherp bedrag nog steeds een kwalitatief goede verstelbare tuinstoel met een iets lichter aluminium frame.

4. Santana verstelbare tuinstoel

Zeer mooie tuinstoel voorzien van een aluminium frame en kunststof scharnieren en bevestigingspunten. Deze stoel is bovendien qua prijs- kwaliteitsverhouding zeer gunstig. Nieuw op de markt is de textilene gevulde zitting, wat de behoefte aan een kussen in deze stoel geheel wegneemt. Een perfecte keuze voor iedereen die comfort zoekt!

5. Sol verstelbare tuinstoel

Voor de niet al te grote portemonnee is de Sol verstelbare tuinstoel zeer geschikt. De Sol verstelbare tuinstoel is een zeer betaalbare aluminium tuinstoel, van prima kwaliteit, voorzien van een textilene all-weather doek en kunststof bevestigingen. Al jaren in het assortiment van Tuinmeubelland.

Deze verstelbare tuinstoelen zijn alle vijf verkrijgbaar via de webshop van Tuinmeubelland of via één van de tuinmeubelwinkels in Nederland. Enthousiast geworden? 

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!