Tuinidee beurs 2020

Op donderdag 13 februari om 10:00 uur start de Tuinidee beurs. Een beurs die in het teken staat van tuin inspiratie. Op deze beurs leer je alles over de tuin; van meubels tot planten, van ontwerpen tot veranda's maken, alles komt voorbij! De Tuinidee beurs duurt tot en met 16 februari 18:00 uur.


Wat is de Tuinidee beurs?

Kijk jij al jaren naar dezelfde tuin en wil je graag verandering aanbrengen? Maar weet jij niet waar je moet beginnen? Kom dan naar de Tuinidee beurs! De Tuinidee beurs is de eerste stap om jouw nieuwe plannen voor je tuin waar te maken. Alles wat je nodig hebt om jouw plannen uit te voeren kun je op de beurs vinden. Denk aan de laatste trends, workshops, tuinen in tekenen en vooral heel veel inspiratie.

Tuinmeubelland is aanwezig!

Natuurlijk kan Tuinmeubelland op deze beurs niet ontbreken. Wij zullen er staan met een ruime stand en onze nieuwste producten. Wij laten graag de nieuwe tuintrends aan jou zien.

Niet alleen zie je onze collectie op de stand, maar ook in de inspiratietuinen. Op de beurs zijn binnen en buiten tuinen gebouwd en hier zul je ook tuinmeubels van Tuinmeubelland tegen komen.

Naast alle nieuwe trends en tuinmeubelen zijn er ook leuke winacties! Ben jij benieuwd? Kom dan gezellig langs bij onze stand, nummer: 721.

Wat kan ik verwachten?

Wat kun je verwachten op de Tuinidee beurs? Een gezellige volle dag met sprekers, een doe-het-zelf-plein en veel tuininspiratie. 

Er worden ook iedere dag workshops georganiseerd zoals een eigen terrarium maken, zelf je tuin ontwerpen of bijvoorbeeld leren schilderen. Kijk voor alle workshops en sprekers op de website van tuinidee.

Tuinidee 2020 beurs Tuinmeubelland

Vrijkaartjes voor de Tuinidee beurs winnen?

Wij geven vrijkaartjes voor de Tuinidee beurs weg! Wil jij graag winnen? Doe mee met onze Facebook winactie, of houdt onze Instagram in de gaten! 

Facebook-Tuinmeubelland     Facebook-Instagram-Tuinmeubelland

Wie, wat, waar, wanneer?

Tuinidee is vanaf donderdag 13 februari t/m zondag 16 februari 2020 geopend van 10:00 – 18:00 uur. De Brabanthallen zijn dicht bij het centraal station van Den Bosch en vanaf het station rijdt een gratis pendelbus naar de Brabanthallen.

Natuurlijk zijn de kinderen ook van harte welkom! Op de beurs zijn speciale kinderactiviteiten en kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen (onder begeleiding van een volwassene).

Wie: Iedereen die op zoek is naar tuininspiratie

Wat: Een beurs vol met tuininspiratie

Waar: Brabanthallen in Den Bosch

Wanneer:  Donderdag 13 februari t/m 16 februari 2020

Tijd: 10 uur – 18 uur

Voor tickets en meer informatie kun je terecht op: www.tuinidee.nl


Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-