Top 10 loungesets van 2020

Het tuinseizoen van 2020 is begonnen! De maand maart is aangebroken en dat betekent dat de lente van start gaat. Langzamer hand begint iedereen met de tuin op orde maken, een veranda bouwen, nieuwe planten en bloemen toevoegen en misschien ben jij wel toe aan een nieuwe loungeset? Wil jij graag dit jaar een mooie nieuwe loungeset, maar weet je niet waar je moet beginnen? Tuinmeubelland helpt!


Wij laten je graag de top 10 loungesets van 2020 zien gebaseerd op onze verkoopcijfers. Raak geïnspireerd door alle opstellingen, materialen en stijlen!

 Bekijk hier alle loungesets  

1. Durban loungeset Durban loungeset top 10 Tuinmeubelland

De populairste loungeset van 2020 is de Durban loungeset. Een mooie aluminium loungeset voor een leuke prijs en niet in de standaard hoekopstelling. De Durban loungeset bestaat uit een driezitsbank, twee loungestoelen en een loungetafel. De loungeset heeft een donker frame en is voorzien van donkere kussens. Hierdoor is het een trendy en strakke loungeset die bij iedereen in de tuin past!

2. Lyon loungeset Lyon loungeset top 10 Tuinmeubelland

De Lyon staat al jaren in de top 10 loungesets en in 2020 staat de Lyon op een mooie tweede plaats. De Lyon blijft een klassieker. Het is een grijze wicker loungeset en eenvoudig uit te breiden met een loungestoel. Houd jij niet van aluminium? Dan is de Lyon zeker een goede optie voor jou!

3. Pertosa loungeset Pertosa loungeset top 10 Tuinmeubelland

De Pertosa is een nieuwe loungeset in het assortiment en wordt erg goed ontvangen. De Pertosa is een aluminium platform loungeset. Aan de zijkanten van de bank zit een extra oppervlakte, waar je eenvoudig je drankje kwijt kunt, maar ook een boek of een leuke plant. De Pertosa heeft een strak design en straalt luxe uit. En dat voor een leuke prijs!

4. San Luis loungeset San Luis loungeset top 10 Tuinmeubelland

Weer een mooie aluminium loungeset op de vierde plaats. De San Luis is een strakke donkere loungeset, maar met een speels detail! De poten van de loungeset staan schuin naar buiten, wat de loungeset een ander effect geeft.

5. Altea loungeset Altea loungeset top 10 Tuinmeubelland

Op de vijfde plaats staat de Altea loungeset. Ook dit is net als de Lyon een grijze wicker loungeset. De Altea is voorzien van dikke zit- en rugkussens. De Altea kan eenvoudig worden uitgebreid met een loungestoel.

6. Tampa loungeset Tampa loungeset top 10 Tuinmeubelland

Een unieke loungeset op plek zes. De Tampa is een heerlijke balkon-relax set. Hier kun je samen met een vriend of vriendin de hele dag genieten van de zon! Met de Tampa loungeset kun je ontzettend veel opstellingen maken. Kies een opstelling die goed op jouw balkon past en het genieten kan beginnen!

7. Bruno loungeset Bruno loungeset top 10 Tuinmeubelland

Op plek zeven staat de Bruno loungeset. Dit is ook weer een mooie vlechtwerk loungeset. De Bruno is in meerdere kleuren te verkrijgen. Heb je nog plek over? De Bruno kun je eenvoudig uitbreiden met een midden element en loungestoel. De Bruno loungeset biedt vooral veel comfort door de tien centimeter dikke kussens.

8. Plaza loungeset Plaza loungeset top 10 Tuinmeubelland

Een loungeset serie die elk jaar uitgebreid wordt is de Plaza serie. De Plaza serie bestaat uit de kleuren wit of donker grijs en bij sommige onderdelen kun je kiezen voor een teaklook detail. De Plaza serie kun je alle kanten mee op en is eenvoudig uit te breiden!

9. Carlo loungeset Carlo loungeset top 10 Tuinmeubelland

De Carlo loungeset lijkt een ‘normale’ loungeset, maar deze loungeset is ruimer dan de standaard loungeset. Het schuin afgesneden hoekelement zorgt voor een extra volwaardige zit plek! De Carlo is verkrijgbaar in verschillende kleuren vlechtwerkdraad en is ook uit te breiden met een loungestoel.

10. Fora loungeset Fora loungeset top 10 Tuinmeubelland

Nieuw binnen in het assortiment en pakt net de top 10 loungesets mee, dat is de Fora loungeset. Wil jij graag een mooie strakke aluminium loungeset? Dan is de Fora loungeset wat voor jou. Bovendien is de Fora loungeset ook nog eenvoudig in het onderhoud.

Dit was de top 10 loungesets van Tuinmeubelland voor het jaar 2020. Wij hopen dat je geinspireerd bent! Heb jij nog vragen neem dan contact op met de klantenservice. Wil je graag de loungesets in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze inspirerende mega stores. Onze medewerkers helpen je graag verder en kijken met je mee als het gaat om persoonlijk advies, materiaal keuze, onderhoud en afmetingen.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!